H πρώτη “επίσκεψη”-συνάντηση στο γραφείο του Γιώργου Αμανατίδη από τον κ. Σεραφείμ Λιάπη, Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

2 Ιανουαρίου 2024
14:34
Πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους μετά τις χθεσινές Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο γραφείο μου στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης.  Ανταλλαγή ευχών και ιδιαίτερη η πρώτη “επίσκεψη”-συνάντηση με τον κ. Σεραφείμ Λιάπη, Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας. Με ιδιαίτερο συμβολισμό το δώρο του, μία χειροποίητη αγιογραφία του Άγ. Παΐσιου, έργο φοιτητών Σχολής Καλών Τεχνών!
 Ξεκινήσαμε με συσκέψεις, συναντήσεις και συνεχίζουμε το απόγευμα με την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Συγκρότηση – Εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
2. Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

7 σχόλια

  • Α ρε τι θα ζήσουμε …
    Αναμένουμε δημοσιεύματα που να μας ενημερώνουν τι ωρα πίνει τον καφέ του και τι καφέ, τι ωρα τρώει , αν παιρνει κανέναν power nap κοκ.

    Άντε στείλτε δελτία τύπου να ενημερωθεί ο κόσμος

  • και τι ενδιαφέρουν τον κόσμο
    αυτές οι συναντησεις;
    Ναχει δουλειά το κινητό με τις φωτογραφιες!
    Με πρδς,δε βάφονται αυγα!

  • Ο κόσμος θα βλέπει περισσότερες φωτογραφίες με γλέντια,χορούς και βόλτες πάρα να λύνονται τα προβλήματα του

  • Δεν ξεκινάνε λέω εγώ το αναπτυξιακό έργο οι τεχνοκράτες που υποσχέθηκαν και να αφήσουν τις φωτογραφίες.
    Περιμένουμε την ανάπτυξη πως και πως.

    Καλή χρονιά

  • Εντάξει όλα καλά. Την καρέκλα την εξασφάλισε τον μισθό των 4500 και κάτι τον μήνα τον εξασφάλισε, άλλωστε όταν έχασε αυτά τα δύο αποφάσισε να θυσιαστεί για να μας σώσει, οι υπόλοιποι αντί εξασφάλισαν και αυτοί τον μισθό των 3200 τον μήνα οπότε το γεγονός ότι η περιφέρεια είναι πάτος σε όλα τι τους ενδιαφέρει. Άλλωστε μέχρι προχθές υποστήριζαν τα ίδια με τον προηγούμενο που μας έφερε σε αυτό το χάλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.