prwtoselida


       

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για την προσφορά χριστουγεννιάτικων δώρων

4 Ιανουαρίου 2024
11:15

Όλοι οι άνθρωποι της κοινότητας της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με έδρα την Κοζάνη, για την προσφορά τις ημέρες των Χριστουγέννων δώρων για τα παιδιά των ενηλίκων μαθητών και μαθητριών που παρακολουθούν τα μαθήματα του Σχολείου Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

Πιστεύοντας πως η κίνηση αυτή αναδεικνύει το πνεύμα αγάπης των Χριστουγέννων και μεταφέρει το μήνυμα της αλληλεγγύης, ευχόμαστε στη διεύθυνση του φροντιστηρίου, στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες, στους μαθητές και στις μαθήτριες, αλλά και στις οικογένειες τους μια καλύτερη χρονιά ισότητας και αξιοπρέπειας.

Μακάρι η κίνηση τους αυτή να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα και για άλλες κινήσεις αλληλεγγύης, όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά ολόκληρη τη χρονιά.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι