Τα κάλαντα των Θεοφανείων στον ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη από τον Ποντιακό Σύλλογο Ακρινής Κοζάνης – Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη

4 Ιανουαρίου 2024
13:33

Κάλαντα των Θεοφανείων από τον Ποντιακό Σύλλογο Ακρινής Κοζάνης άκουσε στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ο Υφυπουργός αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με τα μέλη του Συλλόγου, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την ευχή το 2024 να συνοδεύεται από υγεία, ειρήνη, θαλπωρή, αγάπη και ενσυναίσθηση.

«Εύχομαι τα μηνύματα του εορτασμού των Θεοφανείων να αποτελέσουν φωτοδείκτες σταθερότητας, δημιουργίας, προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας για την πατρίδα μας. Οι προτεραιότητες που θέτουμε και το συνεκτικό μας σχέδιο θα πάνε την Ελλάδα ψηλότερα, με αγάπη και σεβασμό στην πολιτιστική μας κληρονομιά, θεματοφύλακες της οποίας είναι οι σύλλογοί μας. Οι παραδόσεις μας είναι οι ρίζες μας που κρατούν ισχυρό και καρποφόρο τον κορμό του Ελληνισμού.

Η λαμπρή εορτή των Θεοφανείων να φωτίσει την ψυχή μας! Χρόνια πολλά,  καλή φώτιση σε όλες και σε όλους» τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον νέο Δήμαρχο Κοζάνης κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, με τον οποίο πραγματοποίησε την πρώτη θεσμική συνεργασία για τη νέα χρονιά. Οι κύριοι Κωνσταντινίδης και Κοκκαλιάρης έθεσαν τις βάσεις μιας δυναμικής και εποικοδομητικής συνεργασίας που θα έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και θα δίνει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

 «Με τον συντοπίτη μας κ. Κωνσταντινίδη έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Σήμερα πραγματοποιήσαμε την πρώτη υπηρεσιακή συνάντηση εργασίας γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Αρχίζει ο σχεδιασμός, αρχίζει η δουλειά και προχωράμε μαζί προς όφελος του τόπου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης.

21 σχόλια

  • Καλα έκαναν και συναντήθηκαν , θα ηταν ώριμο και σωστό να κάνουν και οι άλλοι καμία συνάντηση μαζί του . Εννοείται και ο περιφερειάρχης

  • Αλίμονο…03/01/24 συνάντηση..Αν είσαι αχαμπαριστος πας να πάρεις γραμμές και κατευθύνσεις… Γιαννάκη πάει και ο ΣΥΡΙΖΑ πάει και η αριστερά …Τώρα προσκύνημα και yes men

  • Με τον συντοπίτη μας κ. Κωνσταντινίδη έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Ποτέ πρόλαβαν να συνεργαστούν και έχουν και καλή συνεργασία. Μόλις 3 μέρες έχει που ανέλαβε δήμαρχος.

  • Απορώ ώρες ώρες αν φταίει ή νέα γενιά ή η παλιά… μετά σκέφτομαι και λεω πως φταίει η παλιά… διαβάζω όλα τα σχόλια εδώ μέσα και το μόνο που φανερώνουν είναι την αγραμματοσύνη, τον λαϊκισμό και τα φτηνά σχόλια από ανθρώπους που νοιάζονται μόνο για το κακό του τόπου και για να κράξουν! Κανένας δε νοιάζεται για το τι κάνει κάποιος άλλος… κάνει καλό τον κράζουν κάνει κακό τον κράζουν δεν κάνει τίποτα τον κράζουν… η κατάσταση μας είναι γελοία και γι αυτό δεν ασχολείται και κανένας με τη περιοχή μας…
    Έχουμε υπουργό τον Κωνσταντινιδη με την εκλογή του κόσμου… έχει γνώσεις είναι εργατικός και είναι ο μόνος που δεν είναι υπάλληλος της νέας δημοκρατίας όπως όλοι οι άλλοι αλλά άφησε το γραφείο του για να βοηθήσει… περισσότερα λεφτά έβγαζε σαν ποινικολόγος…. Αντί να τον στηρίξουμε έχουμε φανατιστεί με αντιπάλους του και παρέχουμε… βγαίνει δήμαρχος ο κοκκαλιαρης το ίδιο…. Βγαίνει ο Αμανατίδη που ήταν μια ζωή υπάλληλος της ΝΔ και τον θαυμάζουμε;;; Γιατί τι έχει κάνει; Τι έχει να πει;! Πραγματικά.

  • Ένα θα πω!!! Όλος ο κόσμος της Κοζάνης παραμένει διχασμένος γιατί ο Μιχάλης παίζει βρόμικο παιχνίδι τόσα χρόνια!!! Φτάνει πια ο τόπος μας θελουμε να πάει μπροστά ο Μιχάλης θέλει να μένει στάσιμος για να βγαίνει βουλευτής!
    Τι θέλετε; Ξυπνήστε!!! Η Κοζάνη είναι ένα τίποτα και φταίμε εμείς οι ίδιοι κανένας άλλος!!! Εμείς οι ίδιοι φταίμε !!!! Ξυπνάτε! Κράζετε όλοι και ρωτάω γιατί!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι