prwtoselida


       

Aπορία δημότισσας, από την Κοζάνη, στο Kozan.gr: Έχουν μετατρέψει την πλατεία σε γήπεδο ποδοσφαίρου

4 Ιανουαρίου 2024
17:41

Καλησπέρα, είμαι μητέρα με μωρό μερικών μηνών και καθημερινά όταν βγάζω βόλτα το μωρό με το καροτσάκι στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, πέφτουν πάνω μας δερμάτινες μπάλες ποδοσφαίρου που κλωτσούν με δύναμη δεκάχρονα παιδιά. Έχω παρατηρήσει πως συνοδεία των γονιών τους έχουν μετατρέψει την πλατεία σε γήπεδο ποδοσφαίρου με πολυάριθμες ομάδες, και το μπαλκόνι με τα σκαλοπάτια ως “τέρμα”. Καθημερινά έχω την αγωνία μη χτυπήσει μπάλα το μωρό γιατί την εκτοξεύουν με δύναμη προς ανεξέλεγκτες κατευθύνσεις, και φοβάμαι για το χειρότερο. Βλέπω επίσης πολλές φορές να χτυπούν με τη μπάλα άλλα παιδιά και ηλικιωμένους που κάθονται στα παγκάκια. Πολλοί γονείς με καροτσάκια φοβούνται να πλησιάσουν στην πλατεία, ενώ η απάντηση τον γονέων των ποδοσφαιριστών όταν τους λέμε ότι είναι επικίνδυνο, είναι “και που να πάνε να παίξουν;”! Η απορία μου είναι αν επιτρέπεται να παίζουν ποδόσφαιρο στην πλατεία, με κίνδυνο να σπάσουν τα γύρω τζάμια και τις βιτρίνες των καφέ, και γιατί δεν πηγαίνουν στο γήπεδο όπου ο χώρος είναι πολύ πιο ασφαλής. Επίσης αναρωτιέμαι αν μια μπάλα τραυματίσει το μωρό μου στο πρόσωπο ποιος θα φέρει την ευθύνη. Ο δήμος ή ο γονέας; Αναμένω μια υπεύθυνη απάντηση από τους αρμοδίους.

74 σχόλια

  • Μπορεί η κυρία , εφόσον φοβάται την μπάλα , να καθίσει σε άλλο μέρος της πλατείας , όπου δεν παίζουνε μπάλα τα παιδιά , ευτυχώς η πλατεία είναι μεγάλη κ έχει πολύ χωροοοο…..

    • Τα πράγματα είναι απλά : Βάσει νόμου απαγορεύεται το ποδόσφαιρο σε πλατείες αλλα οπως καταλαβαινουμε, δεν εφαρμόζεται. Άρθρο 2 – Αστυνομική διάταξη 3/1995. Η Δημοτική και Αστυνομική αρχή οφείλουν να εφαρμόσουν το νόμο!

    • Ναι, θα πάει να κάτσει με το βρέφος στη σκιά να ξεπαγιασει.Δηλαδη το νεογέννητο να πάει ή από κρυο ή από μπαλα στα μουτρα!

    • ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΑΠΗΤΑ ΧΟΡΤΟ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΙΕΣ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

  • Έχετε δίκιο όμως φτεμε όλοι και εσείς. Γύρω στην πόλη υπάρχουν χώροι για τα παιδιά και τους μεγάλους αλλά όλοι επιλέγουμε την κεντρική πλατεία. Στο Κουρι πάνω από 10 15 άτομα δεν βλέπεις εκτός από την πρωτομαγιά, είμαστε απαράδεκτοι.

  • Πες τα κοπέλα μου μπας και κάνουν κάνα γήπεδο μέσα στην πόλη,γιατί εκτός από το δακ και το στρατιωτικό που και εκεί δε σε αφήνουν να παίξεις δεν υπάρχει τίποτα άλλο…μόνο το FIFA στο κινητό

  • Ετσι πως εχει καταντησει η πλατεια, το παιδακι σου να το αφησεις να βγει βολτα στα 15 του. Δεν υπαρχει καμια ασφαλεια…Μην πλησιάζεις απλα…Την εχω παθει και σε καταλαβαινω….

  • Η δίκη μου απορία σαν μήτερα από άλλη πόλη είναι πως είναι δυνατόν το 2023 να υπάρχουν ακόμη παιδικές χαρές με χώμα κ όχι με πλαστικό κάτω ώστε να μη χτυπάνε τα παιδιά αλλά κ για χώρους υγιεινής! Επίσης πήγαμε σε δύο παιδικές χαρές κ αποχωρισαμε επειδή ήταν πολύ βρώμικες!Ο νέος δήμαρχος θα κάνει κάτι για αυτό αραγε? Γιατί ο κύριος μαλουτας μάλλον ξέχασε πως υπάρχουν μικρά παιδάκια που χρειάζονται ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

    • Δεν θα πάθει τίποτα το παιδί σας και ας πέσει.
      Ας ηρεμήσουμε λίγο έχετε γίνει όλοι υπερπροστατευτικοι. Δηλαδή εσείς σε τι παιδικές χαρές και σε τι αλάνες πηγαίνατε σαν παιδιά. Όσο ήμουν παιδί δεν υπήρχε ούτε μια παιδική χαρά με αυτά τα καινούρια προστατευτικα και μια χαρά επιβιωσα και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά. Αν ειναι Κλείστε τα παιδιά σας σε μια φούσκα να μην κινδυνεύουν από τίποτα και μετά να μεγαλώσουν και μην ξέρουν πως να φέρονται. Είναι φυσιολογικό να πέφτουν, να χτυπάνε και να συνεχίζουν όσο παίζουν, όπως και να τρέχουν να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο και κλωτσάνε μπάλες από εδώ και από εκεί. Όλοι έτσι κάναμε και δεν έγινε ποτέ τίποτα. Όσο για την βρωμιά, εκτος αν υπάρχουν σκουπίδια παντού, δεν καταλαβαίνω γιατι ενοχλείστε. Ακόμα και να έχει χώμα ή σκόνες κλπ, πλυντήριο στο σπίτι σας δεν έχετε?

  • Η αλήθεια είναι ότι φοβάσαι μη σου έρθει καμιά στο κεφάλι αλλά έτσι κ τύχει καμιά φορά θα ακούσουν της χρονιάς τους και αυτά και οι γονείς που το επιτρέπουν.Να πάνε σε γήπεδο ή στο σχολείο πίσω να παίξουν,σε άλλη πόλη αυτό το πράγμα δεν το βλέπεις,να μη μπορείς να περάσεις γιατί παίζουν μπαλα

  • Δεν ειναι θέμα “απαγόρευσης” του αθληματος. Είναι απλό θέμα σεβασμού προς τους συμπολίτες μας στο δημόσιο χώρο.
    Συμφωνώ μαζί σας, έχει αρχίσει να γίνεται επικύνδινη η κατάσταση με το ποδόσφαιρο όταν κυκλοφορεί τόσος κόσμος στην πλατεία (ανεξαρτήτως ηλικίας).

    • Επικίνδυνη…η μπάλα στην πλατεία οκ..οι καφετέριες που με τόσα τραπεζοκαθίσματα θα μπουν μέσα στο κέντρο κέντρο δεν σας πειράζουν…βρε ουστ κομπλεξικοι άνθρωποι τα παιδιά σας πείραξαν

  • Να δώσω το δικό μου τηλέφωνο.. να πάρει την ανάλογη απάντηση
    λες και αυτή παιδί δεν υπηρξε η δε μεγαλώνει παιδιά… θα πρεπε να χαιρόμαστε να βλέπουμε παιδιά με μπάλες στις πλατείες και στις αλάνες αυτήν που μεγάλωσε στις Βερσαλίες??

    • Δεν είμαστε σε χωριό κύριε να παίζουν στην πλατεία,έχετε πάει σε καμία μεγάλη πόλη να δείτε να παίζουν μπάλα και να μην μπορείς να περάσεις να μη σου έρθει η μπάλα στο κεφάλι;Σε πάνε στο πάρκο,σε σχολεία,στο κουτί,στο γήπεδο,στο Δηδω να πιουν καφέ οι γονείς και να παίξουν μπάλα η πλατεία είναι για να διαδέχονται άνθρωποι να κάθονται μικρή και μεγάλοι,όχι γήπεδο

    • Τι λες κυριε μου; κι εμείς παιδιά έχουμε αλλά δεν τα αφήνουμε ανεξέλεγκτα κι όποιον πάρει ο χάρος. Ας πάνε στα γήπεδα να παίξουν τα παιδιά με τις μπάλες τους κι όχι δίπλα από τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης που περνουν και αυτοκίνητα. Δηλαδή κάπου έλεος

  • Τις τελευταίες μέρες που δεν έχουν σχολείο έχουν καταλάβει όλη την πλατεία 10 πιτσιρίκια με μπάλες ποδοσφαίρου και παίζουν κανονικό αγώνα. Οι μπάλες εκσφενδονίζονται με δύναμη και πέφτουν συνέχεια πάνω μας. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό.

  • Στο καροτσάκι κουβαλάς έναν ακόμη υποψήφιο μπαλαδόρο σε 10 χρόνια ο δικός σου ο παικτούρας δεν θα πρέπει κάπου να εκτονωθεί να κλωτσήσει μια μπάλα με τους φίλους;

    Ας ελπίσουμε η νέα δημοτική αρχή τους προσεχείς μήνες να εκπληρώσει αυτά που οι προηγούμενοι απέτυχαν βλέπε δημοτικό κήπο, βλέπε κολυμβητήριο!

    • Ο Δημοτικός Κήπος πρέπει να παραμεινει Δημοτικός Κήπος και τίποτα άλλο. Ευτυχώς να λέτε που απέτυχαν να ολοκληρώσουν τα χυδαία σχέδια τους οι προηγούμενοι γιατί τότε τα παιδιά μας δεν θα είχαν ούτε έναν χώρο ηρεμιας περιπάτου και παιχνιδιου σε χώρο φύσης εντός πόλης. Την καταστροφή του ωστόσο έστω και τμηματικά την έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή γκρεμίζοντας το γεφυράκι και στρώνοντας χαλίκια, μπετά και άλλες αηδιες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ως υλικά μέσα σε Δημοτικό Κήπο. Έχει υπογράψει να χτίσει και μέσα σαν να είναι οικόπεδο. Ο Δημοτικός Κήπος πρέπει να απαιτηθεί από όλους μας να διασωθεί όπως ήταν, αν έχουμε τον ελάχιστο αυτοσεβασμό ως δημότες. Ο κάθε χώρος έχει συγκεκριμένες χρήσεις και χρησιμότητες. Γήπεδα, πίστες, παιδικές χαρές, σχολικά κτίρια, κατασκευές για σκαρφάλωμα, είναι ξεχωριστοί χώροι που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να χωροθετηθουν χωριστά ο καθένας και σίγουρα ΟΧΙ μέσα σε Δημοτικό Κήπο. Τέτοιον αχταρμα κακής ποιότητας που καταστρέφει και χώρο φύσης ούτε σε τριτοκοσμική χώρα δεν έχουμε δει.

  • Σωστό το σχόλιό σας, ελπίζω και σε μερικά χρόνια που το μωρό σας θα έχει γίνει δεκάχρονο να έχετε την ίδια άποψη…

  • Θα συμφωνήσω με την κυρία. Παρατηρούσα τις τελευταίες μέρες τα πιτσιρίκια με τις μπάλες. Τις πετούσαν μια στο δέντρο, μια στα τζάμια της στοάς, μια στα τζάμια της καφετέριας και μια στα παρτέρια με τα λουλούδια. Τα ρήμαξαν όλα. Οι γονείς με μωρά και καρότσια φοβούνται να πλησιάσουν. Δε φταίνε όμως αυτά τα παιδιά που παίζουν μπάλα. Φταίνε οι γονείς που δεν τα πάνε στα γήπεδα να παίξουν ποδόσφαιρο σωστά χωρίς να κάνουν ζημιές και να αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους.

  • Δυστυχώς αυτό συμβαίνει εδώ κ μήνες κ εγώ που βγάζω την μικρή μου στην πλατεία με αυτόν τον φόβο είμαι να μην την χτυπήσουν με την μπάλα ιδίως τώρα που είναι κ το καρουζέλ κ τα αλογάκια κ έχει αρκετά μικρά παιδιά,οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι το γήπεδο είναι για μπάλα αλλά προφανώς δεν τους νοιάζει γιατί οι ίδιοι τους θέλουν να σουλατσαρουν στην πλατεία παρά στο γήπεδο.

  • ευλογη ερωτηση και ευστοχη…θεωρω οτι η πλατεια ανηκει σε ολους, χωρις ο ενας να παρεμποδιζει την αναγκη του αλλου, για χρηση της ως ελευθερου χωρου.

    ανεξελεγκτες καταστασεις θα πρεπει να ελεγχονται αμεσα και καθε πιθανοτητα ατυχηματος να προλαμβανεται με την αμεση επιβλεψη των γονεων που φερουν και την ευθυνη.

    ισως και καποιος αστυνομικος ή δημοτικη αστυνομια να πρεπει να περιπολει ωστε η ασφαλεια του χωρου να ειναι σε υψηλοτερο επιπεδο.

    • Δυστυχώς κάποιοι γονείς πιστεύουν ότι επειδή έχουν παιδί τους χρωστάει ο κόσμος όλος και πρέπει να ανέχονται όλοι την ασυδοσία τους. Και αν κάποιος μιλήσει για σεβασμό στους νομούς και στους συμπολίτες τους, θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν τρελό και προβληματικο…λες και πρέπει να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι μονοι καλοί άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά γιατί επιβραβεύουν κάθε ασυδοσία τους…τους έχω νέα: αγάπη προς τα παιδιά είναι τα όρια!!! Μεγάλο προβλημα στην πόλη μας η ασυδοσία σε όλα τα επίπεδα και η επιβράβευση της από αγράμματους…όλοι οι χώροι έχουν κανόνες και νόμους για να λειτουργούν αρμονικά. Όταν ξεπερνιέται και ο αριθμός πληθυσμού που προβλέπεται για κάθε χώρο, έρχεται και γίνεται επικίνδυνο όλο το μίγμα για όλους. Άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι ο ένας δεν πρέπει να παρεμποδίζει την ανάγκη του άλλου…αμα καταλάβαιναν δεν θα είχαμε αυτά τα συνολικά χάλια ως πόλη..

  • Αυτά είναι προβλήματα.Τι να πει κανείς.Στις αλάνες να μην πάνε για να μην ενοχλούν τους γείτονες…Στα σχολεία να μην πάνε για να μην σπάσουν κανένα τζάμι…Έχουμε γίνει κρύοι και απόμακροι άνθρωποι.Δεν μπορούμε να συμβιώσουμε ούτε με το αυτονόητο,που είναι η χαρά και η διασκέδαση των παιδιών.Τόσες παιδικές χαρές έχει η Κοζάνη, που σίγουρα θα είναι πιο ασφαλής για το παιδί σου.Η συμβίωση σε αυτόν τον κόσμο προϋποθέτει αμοιβαίες υποχωρήσεις.Πότε εσύ και πότε ο άλλος…Καλή χρονιά!!!

    • Πρώτα από όλα να τηρούμε τους νόμους. Το ποδόσφαιρο στις πλατείες απαγορεύεται και ο νόμος δεν αφήνει περιθώριο για υποχωρήσεις. Όποιος θέλει ας πάει στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου επιτρέπεται. Έχει και εκεί καφετέρια για οφθαλμόλουτρο.

        • Στρατιωτικό γήπεδο, γήπεδα 5×5, αθλητικό κέντρο Κοίλα, Κουρί κλπ. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να παίζουν ποδόσφαιρο στην κεντρική πλατεία.

        • Ε τότε άσε τα παιδιά σου να παίζουν και πάνω στον κεντρικό δρόμο στην Παύλου Μελά. Ο νόμος πρέπει να τηρείται είτε μας αρέσει, είτε όχι. Η μπάλα στην πλατεία απλά απαγορεύεται. Αν δε συμφωνείται, τα παράπονα σας στην κυβέρνηση.

  • Το θέμα είναι ότι το δάπεδο της πλατείας είναι πολύ επικίνδυνο για τα ίδια τα παιδιά να παίζουν μπάλα εκεί. Το άλλο θέμα είναι ότι η Κοζάνη είναι μια παμπάλαια πόλη, που έχει τα προβλήματα όλων των παλιών πόλεων. Είναι πόλη για την εποχή των μουλαριών. Πρέπει να το αποδεχτείτε και να πορεύεστε με αυτό. Αν δεν μπορείτε, έλατα να μείνετε στην κοντινή πόλη της Πτολεμαΐδας. Μια σύγχρονη ανθρώπινη πόλη, με πάρκα, γήπεδα 5×5, ασφαλείς παιδικές χαρές τελευταίας τεχνολογίας και τόσα άλλα. Σας περιμένουμε!

  • Χώροι για να πηγαίνουν βόλτες οι μαμάδες με τα καροτσάκια υπάρχουν απείρως περισσότεροι! Να αφήσετε ήσυχα τα παιδιά που παίζουν! Οι γονείς τους μεγάλωσαν σε αλάνες, αλλά τώρα πια αλάνες δεν υπάρχουν.

  • Μήπως να μας πει κάποιος ποιος ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας, (συγνώμη ξέχασα αυτοί ενεργούν μόνο κατόπιν καταγγελίας)

  • Καλησπέρα σας. Θέλω να καταγγείλω πως το παιδάκι μου παίζει μπάλα στην πλατεία και περνάνε μαμάδες με καροτσάκια. Δεν μπορούν να πάνε κάπου αλλού τα μωρά τους; θέλω να ρωτήσω, αν το παιδί μου μπουρδουκλωθει με τη μπάλα στο καρότσι, ποιος θα πάρει την ευθύνη; ο δήμος, η μάνα με το καροτσάκι ή το μωρό που γκρινιαζε και ήθελε βόλτα;

  • Τι διαβάζω Θεέ μου….;
    ΠΩΣ τόλμησαν να παίξουν μπάλα στην πλατεία τα ΠΑΙΔΙΑ;;;
    Άλλη καμιά δε γέννησε, μόν’ η Μαριώ τον Γιάννη..

    • Δεν είστε σε χωριό κυρία μου να παίζουν μπάλα τα παιδιά στην πλατεία ημαρτον!
      Είδατε σε άλλη πόλη να παίζουν μπάλα σε πλατείες;;;

  • Εγώ θεωρώ πως έχει δίκαιο η κυρία…. Σε όποια πόλη κ αν πήγα δεν είδα πουθενά παιδιά να παίζουν μπάλα, ποδήλατα, πατίνια ανεξέλεγκτα στις πλατείες…. Πολλές φορές έχει πέσει μπάλα πάνω μου όπως κ ποδήλατα… Οκ όμως! Λέω παιδιά είναι… Καταλαβαίνω! Αλλά δεν είναι έτσι όμως….

  • Ρε τι διαβάζουμε παίζουν τα παιδιά μπάλα και δεν αφήνουν τον υποψήφιο μπαλαδορο να κοιμηθεί…. Οκ χωρίς αστείο τώρα σε 10 χρόνια άραγε θα κάνεις παράπονα γιατί εκεί που είσαι ήταν όλοι αυτοί…. Άλλωστε η Κοζανη φημίζεται για τις χιλιάδες πλατείες της χαχαχαχα!!!!! όπως και οι κοζανιτες αν δε πιουν το καφέ τους με θέα το ρολόι κάτι τους πιάνει….. Γιαυτό πάντα σε αυτή τη πόλη δε θα αλλάξει τίποτα πολλή απλά μέχρι να βγάλουν όλοι τις παρωπίδες τους και να ξεκολλήσει το μυαλό τους από τα 300 τετραγωνικά της πιο άσχημης πλατείας στην Ελλάδα……

  • Τζάμπα μαλώνετε και οι εξυπνακηδες εκτίθεστε. 800 παιδιά υπάρχουν στην ευρύτερη γειτονιά της πλατείας. Δεν παίζουν όλα εκεί μπάλα. Οι περισσότεροι γονείς είναι υπεύθυνοι με ενσυναισθηση. Υπάρχουν και 10 ελληναράδες παρτακηδες που μεγαλώνουν ίδια παιδιά. Και όσοι κράζετε την κυρία είστε της ίδιας συνομοταξίας. Το ποδόσφαιρο στις πλατείες απαγορεύεται σύμφωνα με τον νόμο. Τέλος. Τώρα που το μάθατε κυρία μου, αύριο πρωί ένα τηλέφωνο στη δημοτική αστυνομία. Και αν δεν βρείτε λύση, στείλτε ένα επώνυμο mail στην ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας και θα δείτε πως θα σας ψάχνουν να σας βρουν για να σας εξηγήσουν μετά τις ενέργειές τους. Άιντε με τον κάθε έξυπνο εδώ μέσα.

  • Να μείνει σπίτι της η κυρία, θέλω να ξέρω όταν το μωράκι της γίνει 5 χρονών θα πάει σε άλλη πλατεία να παίξει μπάλα το μωράκι της;το παιχνίδι είναι το οξυγόνο των παιδιών

    • Μήπως να απαγορευθεί και η κυκλοφορία σε μητέρες με μωρά γενικά επειδή έτσι μας κάπνισε και κάνουμε ότι μας γουστάρει ναούμε;

  • Συμφωνω! Δεν ειναι η πλατεια γηπεδο ποδοσφαιρου! Ας φτιαξουν γηπεδακια 5*5 σε διαφορα σημεια της πολης να παιξουν τα παιδια,γιατι φυσικα καπου πρεπει να παιξουν κι αυτα. Αλλα οχι στην πλατεια! Παρατριχα δεν κτυπησε η μπαλα το 4χρονο παιδι μου στο κεφαλι μια μερα! Ειναι επικινδυνο,τι δεν καταλαβαινετε ολοι σας που σχολιαζετε ειρωνικα; Επισης,δεν θυμαμαι ποτε δεκαετιες ’80,’90 να παιζανε ποδοσφαιρο στην πλατεια!

  • Αυτή η πλατεία ή σωστότερα αλάνα γιατί απλώς είναι μία αλάνα χωρίς ούτε ικανό πράσινο ούτε χώρο ανάπαυσης εκτός από τα παγκάκια στη “βόλτα” χωρίς ούτε άγαλμα να τιμηθούν οι ήρωες ένα καλό έχει ότι μπορούν να παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω τον προβληματισμό της κυρίας αλλά αυτό μάλλον είναι ευθύνη των γονιών. Πάντως οφείλω να τονίσω ότι η πλατεία δεν είναι ασφαλής για τα παιδιά. Αν προσέξατε από την επάνω πλευρά στον χώρο με τους “καταρράκτες’ δεν υπάρχει προστατευτικό. Δηλαδή αν πάει ένα παιδάκι κινδυνεύει να πέσει και να χτυπήσει. Ας το προσέξει η καινούργια δημοτική αρχή γιατί η παλιά είτε μιλούσες είτε όχι ένα και το αυτό ήταν.

  • Τα παιδιά εννοείται ότι θα παίξουν ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο…. πρέπει να μάθουν από τους γονείς τους ότι μπορούμε να παίξουμε ότι θέλουμε χωρίς όμως να στερούμε την ελευθερία -ασφαλεια του διπλανού μας…

  • Θέλω να ρωτήσω της μητέρες που είναι άνετες να παίζουν τα παιδιά μπάλα στην πλατεία, δεν σας πειράζει εγώ που είμαι ενήλικας,αν χτυπήσω ένα σουτ και έρθει στα μούτρα του δεκάχρονου ,να πάθουν τίποτα, το πολύ πολύ,θα μεγαλώσει και θα το ξεχάσει, ή αν έρθει στην μούρη της τόσο άνετης και φιλελεύθερης μητέρες του καφε!!!

  • Αν δεν σας αρέσει, να φύγετε, να πάτε αλλού. Σε άλλη πόλη και ακόμα παραπέρα. Εκεί που δεν παίζουν μπάλες σε πλατείες. Χωριατέοι

  • Παραπονα για τα Σκυλια παραπονα για τα παιδια παραπονα για τα παντα εκτος απο τις εγωιστικες σας μαπες. Στο Δακ παιζουν οι επαγγελματιες και δεν ειναι για τα παιδια στο στρατιωτικο παιζουν ερασιτεχνικες ομαδες και δεν επιτρεπεται το πατημα μονο πισω απο τα τερματα. Που θελετε να παιξουν τα παιδια. Εσεις για ολους τους αλλους εχετε παραπονα λες και ζειτε στο κοσμο μονοι. Δε σας μαθανε φαινεται να συνυπαρχετε με αλλους. Και ο τροπος που τα περιγραφετε λες και παιζει ο νειμαρ και ο ροναλντο και σουταρουν με 150 χιλιομετρα την ωρα. Παιδακια ειναι με ταβανι 10 χρονων. Και μενα με πηρε μια ξοφαλτση μπαλα αλλα δεν επαθα τιποτα ουτε εχω παραπονο. Παιδι την βαραει την μπαλα οχι ο πελε σοβαρευτειτε χωριατες

  • Είστε τρελεεεεεεες.. εγώ έχω και δεκάχρονο και τετράχρονο αλά τους σέβομαι όλους!!!!! Το πεδακι μου να είναι καλά και τα άλλα .. άκου μπάλα στον πεζόδρομο Χαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι