kozan.gr: Με παραδοσιακό τραχανά στο τσουκάλι αλλά και με σουβλάκια και λουκάνικα πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 5/1, η 3η τραχανοχαρά στο Ο.ΔΙ.ΚΟ. (Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης) (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Ιανουαρίου 2024
21:17

 

Με παραδοσιακό τραχανά στο τσουκάλι αλλά και με σουβλάκια και λουκάνικα πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 5/1, η 3η τραχανοχαρά στο Ο.ΔΙ.ΚΟ. (Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης).

6 σχόλια

  • Σήμερα Θεοφάνεια!
    Χρόνια πολλά σημαίνει να ζούμε πολλά χρόνια την μεγάλη αυτή γιορτή που την στιγμή που βάπτιζε ο Τίμιος Πρόδρομος τον Χριστό που είναι το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, ακούσθηκε η φωνή του Πατέρα εξ ουρανού : “Ούτος εστί ο Υιός μου ο αγαπητός εν ώ ευδόκησα”. Και την ίδια στιγμή το Άγιο Πνεύμα δηλαδή το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας εμφανίστηκε με μορφή περιστεράς. Έχουμε την φανέρωση της Αγίας Τριάδας σήμερα. Γι’ αυτό την μεγάλη αυτή γιορτή την τιμούμε με απόλυτη νηστεία την παραμονή. Ούτε λάδι δεν τρώμε.
    Όχι σουβλάκια …..
    Κάποτε κ οι παντοδύναμοι γίνονται αδύναμοι εντελώς.
    ΧΑ ΧΑ μπαχα δεν αρκούν….

  • Χαχα. Άκου σουβλάκια και λουκανικα; Σήμερα δεν τρώνε ούτε λάδι. Όλα για τη δημοσιότητα. Όμιλος δικυκλιστων. Τι προσφέρει; Παράγει κανένα έργο και δεν το ξέρουμε; Βρε άντε από δω.

  • Δεν νομίζω να σας υποχρέωσε κάνεις να φάτε σουβλάκια, Ούτε να γίνετε μέλη στο σύλλογο. Εσείς νηστεψτε και αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν. Α! Και που στε… για να πιάσει η νηστεία θέλει και καλή καρδιά… αν φτυνετε χολή η νηστεία πάει στράφι… Αντε και καλά μυαλά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι