Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πολλά σκουπίδια σε χώρους του πρώην ΟΣΕ Κοζάνης (Φωτογραφίες)

8 Ιανουαρίου 2024
12:12

Πολλά σκουπίδια σε χώρους του πρώην ΟΣΕ Κοζάνης. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

 

 

Κάτω από το γεφυράκι που περνάει πάνω από τους γραμμές του ΟΣΕ είναι γεμάτο σκουπίδια

 

7 σχόλια

  • Δικιο εχεις αλλα αυτα δεν τα πηγε ο Αερας εκει καποιος με ευκολια τα πεταξε. Το οτι ο δημος πρεπει να παρεμβει δεν υπαρχει καμια αμφιβολια , οπως δεν υπαρχει αμφιβολια οτι σε μια εβδομαδα θα ειναι μια απο τα ίδια γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  • ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΡΥΠΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ (ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΟΝΕΙΣ) ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ.

    ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΥ ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΥΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ.

  • Με την ευκαιρια των σκουπιδιων στην περιοχη του ΟΣΕ,θα παρακαλεσω το Δημαρχο να ανοιξει τη μπαρα στο δρομο του ΟΣΕ και να ανασανει ο δρομος Γκερτσου ,Ιωνιας και Μακρυγιαννη.Οι αλλοι μαλλον τον ειχαν κλειστο για να μην ενοχλουνται καποιοι απο τα μηχανακια.

  • Η αλήθεια είναι.. αν δεν υπήρχαν τόσοι βρομιαριδες που πετάνε τα σκουπίδια όπου να ναι όλες αυτές οι κύριες τού δήμου πού τριγυρνάνε με τής σκούπες δεν θα είχαν δουλειά

  • Επί δημαρχίας μαλούτα είναι έτσι και χειρότερα γενικά σε όλη την Κοζάνη παντού σκουπιδαριό περάστε μία βόλτα από τον κασλά να δείτε τι γίνετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.