Δώρα Μουστάκα, Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης: “Eτσι βρήκαμε το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων – Ένα κτήριο που είχε βαφτεί το Σεπτέμβριο”

8 Ιανουαρίου 2024
15:01

Όπως γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, h Δώρα Μουστάκα, Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης:Θλίψη, απογοήτευση, θυμός! Χωρίς φύλακες, χωρίς κάμερες περιμετρικά του σχολείου,χωρίς σεβασμό για τη δημόσια περιουσία έτσι βρήκαμε το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ένα κτήριο που είχε βαφτεί το Σεπτέμβριο! Και το χειρότερο; Οι… μικροί καλλιτέχνες σκαρφάλωσαν στην ταράτσα για να γράψουν ψηλά. Να πέσει κανένα και να έχουμε θρήνους. Εχω ζητήσει να γίνει στέγη, να μπούνε κάγκελα για να μην ανεβαίνουν στο δώμα,να τοποθετηθούν κάμερες ή φύλακας αποκλειστικά για το σχολείο μας, κάτι να γίνει τέλος πάντων για να προστατέψουμε το κτήριο και κυρίως να αποφύγουμε πιθανό ατύχημα! Αλλά όλα κάπου σκοντάφτουν! Να μας φυλάει ο Θεός λοιπόν να μη θρηνήσουμε θύματα!”.

 

17 σχόλια

  • Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τον ρόλο και τις αρμοδιότητες των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι ανήκουν στους δήμους. Οι διευθυντές των σχολείων έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν κάνουν αυτό, δεν κάνουν το άλλο, κανένας δεν ξέρει τι αρμοδιότητες έχουν. Αποτέλεσμα; Όπως πάντα κάποιοι φιλότιμοι κάνουν περισσότερα από όσα πρέπει και οι περισσότεροι κοιτάζουν το ρολόι.

    • ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ .ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;

  • Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά συμπληρώνω οτι η φύλαξη τον παιδιών ξεκινάει από το σπίτι. Οι γονείς αυτόν τον παιδιών είναι υπεύθυνοι για την συμπεριφορά τούς.
    Αυτή την αγωγή πήραν.
    Τέτοια τους μάθανε για τον σεβασμό της ξένης περιουσίας.
    Πάνω από όλα αυτά τους μάθανε να κάνουν όταν έχουν διαφορές με τούς συμμαθητές τούς να είναι οπλισμένοι με σουγιαδες.
    Πρώτα οι γονείς μέσα και μετά τα παιδιά.
    Αυστηρές ποινές στους γονείς για να ασχολούνται με τα παιδιά τους.

  • Το έλα μωρέ παιδιά είναι, είναι το μότο πολλών, με αποτέλεσμα ο καθένας να παίρνει ένα σπρέι και να ρυπαίνει το σχολείο, τον δημόσιο χώρο γενικά. Κάμερες στα σχολεία και γενικότερα, αν πάει ο λογαριασμός στην οικογένεια για την αποκατάσταση και τα περιστατικά θα μειωθούν, ως δια μαγείας. Έχει παραγίνει το κακό με την ατιμωρησία. Τέτοιες εικόνες δεν τις συναντάς σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

  • Πάλι καλά που υπάρχει και μια διευθύντρια/διευθυντής σχολείου που ασχολείται, με τον τρόπο που μπορεί, με τα προβλήματα του σχολείου της/του.

  • Συμφωνώ απόλυτα! Να δεις μετά πως θα τσούξει κ θα αναγκαστούν οι γονείς να διαπαιδαγωγησουν τα παιδιά τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.