prwtoselida


       

Επί ποδός τα εκχιονιστικά του Δήμου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2024
16:10

 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί οι εργασίες αποχιονισμού και ρίψης αλατιού  από τα εκχιονιστικά του Δήμου Κοζάνης, κρατώντας καθαρό και ασφαλές το δημοτικό οδικό δίκτυο.

Αυτό υπογραμμίζουν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Λεωνίδας Αρνίδης, (Πολιτικής Προστασίας) και Κώστας Βόμβας (Τεχνικών Έργων), καλώντας παράλληλα τους φίλους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους εξαιτίας του παγετού που επικρατεί.

Γραφείο Τύπου

 

10 σχόλια

      • Όχι φίλε μου δε θέλω τους παλιούς. Θέλω σοβαρότητα, μετριοπαθεια και δουλειά και όχι μόνο φωτογραφίες. Αλλα από ότι βλέπω ότι κάνανε και οι προηγούμενοι στην κριτική,ειρωνεια. Βλέπω δεν μαθαίνει κανείς από τα λάθη των άλλων.

  • ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.

  • Κ.ΒΟΜΒΑ,ΚΑΤ`ΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Ν`ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΟΣΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι