Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για θέματα του Δήμου Βελβεντού

9 Ιανουαρίου 2024
22:18

Σύσκεψη για μεγάλα θέματα του Δήμου Βελβεντού με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Αμανατίδη, τον Δήμαρχο Βελβεντού, τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων κ. Χάρη Γκοβεδάρο, τον Διευθυντή της Διαχειριστικής Αρχής κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Κοζανης κ. Παναγιώτη Τσιάμη, τον Προϊστάμενο ΤΥ κ. Σάββα Κοταρίδη , την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Ειρήνη Αγγέλη, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Θωμά Καμκούτη, τους Αντιδημάρχους Βελβεντού κ. Δημήτρη Αγγέλη, κ. Γιώργο Αχίλλα, κ. Ζήνωνα Ζορζοβίλη, κ. Δημήτρη Εμμανουήλ και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Γιάννη Πουλιάνα και κ. Θανάση Νατσιούλα. “Παρών” επίσης ο Τεχνικός Σύμβουλος Πόλυς Βαρβαρέσος.


Χρόνια θέματα του Δήμου συζητήθηκαν για να δρομολογηθούν λύσεις.

6 σχόλια

  • Χαλαρώστε λιγο με τα δελτία τύπου , την δουλειά σας κάνετε και όχι καποιο επίτευγμα. Θέλουνε ταπεινότητα και στρώσιμο στην δουλειά και για αυτο σας ψηφίσαμε.

  • Με το χιονοδρομικό τι θα γίνει θα γίνει ποτέ θα συζητηθεί και πάλι;
    Εεε κυρ Γιάννη του παλιού ΠΑΣΟΚ που κοροϊδεύατε τον κόσμο

  • Όλα εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όπως άλλωστε κρίθηκε κι ο τέως.Ειναι όμως απ’ όλους αποδεχτο πια( κι απ’ τους ίδιους)ότι ο τέως δεν δέχονταν κόσμο …τον είχαν οι αυλικοί προστατευμένο.Μονο καθηγητές πανεπιστημίου και πάνω.Ολους τους παρέπεμπαν στους ειδικούς αντιπεριφερειάρχες.Εδω τώρα βλέπουμε άλλη επικοινωνιακή πολιτική …προς το παρον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι