Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 12-01-2024 και ώρα 10 το πρωί, στα εστιατόρια του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, σε σχέση με τις προσλήψεις στην ΔΕΗ στους Έκτακτους Εργαζόμενους με 8μηνη σύμβαση

11 Ιανουαρίου 2024
07:01

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ανέγων και Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου και των παρακάτω Τοπικών Κοινοτήτων, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, οι Εργαζόμενοι στην ΔΕΗ, οι Εργαζόμενοι με 8μηνες – 2μηνες Συμβάσεις και οι Εργαζόμενοι στους Εργολάβους, σε Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 12-01-2024 και ώρα 10 το πρωί, στα εστιατόρια του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, για να συζητηθεί το σοβαρό θέμα που προέκυψε, όσον αφορά τις προσλήψεις στην ΔΕΗ στους Έκτακτους Εργαζόμενους με 8μηνη Σύμβαση, όπου καταργούνται τα Κριτήρια μοριοδότησης στους : ΑΜΕΑ, στους Πολύτεκνους, στους Τρίτεκνους, στους Ανέργους και μέχρι πρότινος το Κριτήριο της Εντοπιότητας, όπου το επανέφεραν με νέα Διαβαθμισμένη Μοριοδότηση !!!

1. Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου

2. Τοπική Κοινότητα Ρυακίου

4. Τοπική Κοινότητα Ακρινής

5. Τοπική Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπου

6. Τοπική Κοινότητα Τετραλόφου

7. Τοπική Κοινότητα Πολυμύλου

8. Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

9. Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας

10. Τοπική Κοινότητα Καπνοχωρίου

11. Τοπική Κοινότητα Αυγής

12. Τοπική Κοινότητα Βοσκοχωρίου

13. Τοπική Κοινότητα Ποντοκώμης

14. Τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου

Με την Συμμετοχή και συνεργασία των παρακάτω Συλλόγων :

1. Σύλλογος ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

2. Σύλλογος Πολυτέκνων Κοζάνης

3. Σύλλογος Πληττομένων Λιγνιτικής και Μεταλιγνιτικής Ελλησπόντου

4. Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου

5. Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής

6. Σύλλογος Ανέργων και Περιβάλλοντος Ακρινής

7. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου

8. Σύλλογος Πληττωμένων (Ανέργων) Ποντοκώμης

Καλούνται να συμμετέχουν :

1. Περιφερειάρχης και Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

2. Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

3. ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

4. Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

5. Σωματείο ΕΝΩΣΗ

6. Σωματείο ΣΕΕΕΝ

7. ΔΕΗ

Κοινοποίηση : Μ.Μ.Ε.

6 σχόλια

  • Το μαγαζι παει για λουκετο, οι μονιμοι απολαμβανουν για λιγο ακομη μισθο nasa και οι συμβασιουχοι δεν εχουν καταλαβει ακομη οτι κανενας δε θα ακουσει το προβλημα τους γιατι δεν το ακουσε οταν η επιχειρηση ηταν στα καλυτερα της.

  • Η ΔΕΗ τελιωσε.Τα προνόμια που απολαμβάνατε οι πλητομενοι ξεχαστε τα .Με ένα χαρτί 2 χρόνια μάθημα σε λύκειο. μπαίνανε 8αμηνα οι γυναίκες σας οι κόρες σας η θείες σας και οι γιαγιάδες σας σε ειδικότητες βαριές.Και τεχνίτες με προϋπηρεσία χρόνια στο αντικείμενο εργασίας μέναν εκτός.Τραβατε τώρα στη Καλαμάτα για μαντίλια να κλάψετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.