kozan.gr: Κοζάνη: Παράσταση διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της πόλης, το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1, από φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας κατά της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

11 Ιανουαρίου 2024
12:18

Παράσταση διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της πόλης, το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1, από φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας κατά της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

12 σχόλια

  • οι κοζανιτες αγρο αγοραζουν.Οι αλλοι να κανουν την δουλεια εμεις να πινουμε καφε. Εγωιστες καιροσκοποι και ωφελιμιστες του χειριστου ειδους και δειλοι βεβαιως βεβαιως δε προκειται να αγωνιστουν με το κκε

    • Έτσι είναι οι Κοζανίτες, γι’αυτό και όποιος φοιτητής δεν τους αντέχει φροντίζει να μένει/ζει αλλού και να έρχεται για την εξεταστική. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί βέβαια και αναγκαστικά μένουν και στην Κοζάνη. Που θα πάει θα τους διώξετε κι αυτούς με τη στενόμυαλια σας, για να μείνετε μόνοι, να αυτοξεμαλιαστειτε και σεις μπας και γλιτώσει η υπόλοιπη κοινωνία.

  • …στο μεταξύ απρόσκοπτα συνεχίζεται η φοίτηση χιλιάδων Ελλήνων φοιτητών σε ιδιωτικά του εξωτερικού γιατί δεν υπάρχουν εδώ . Οι γραφικοί γελοίοι όμως κάνουν πορείες…

  • ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΈ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΤΙ ΦΟΒΆΣΤΕ ΜΗ ΤΥΧΌΝ ΦΑΝΕΙ ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ Η ΑΝΕΠΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ??? ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΝΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΈΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΈΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΆΡΑΓΕ???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.