prwtoselida


       

ΕΛΜΕ Κοζάνης: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Άννας Μαλούτα

12 Ιανουαρίου 2024
18:22

 

 

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια της συναδέλφισσας Άννας Μαλούτα, συνταξιούχου καθηγήτριας Γαλλικών, η οποία υπηρέτησε σε σχολεία της περιοχής. Υπήρξε άξια συναδέλφισσα, με ήθος και θα μείνει αξέχαστη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό ταξίδι συναδέλφισσα και καλό Παράδεισο.

 

 


Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

 

Ο Πρόεδρος

Σκόρδας Ιωάννης

                         

                         Η Γενική Γραμματέας

                         Πάτσιου Αναστασία

2 σχόλια

  • Άνθρωπος γελαστός υπηρέτης της μουσικής.
    Δεξιοτέχνης στο πιάνο.Την γνώρισα στην λέσχη ΑΝ το έτος 1980-1981.Δοτικός/χαρισματικός άνθρωπος που έγινε πλέον άγγελος.
    Σου εύχομαι καλό παράδεισο φίλτατη Άννα.
    Δημήτριος Αντ.Λοϊζίδης

  • Σας είχαμε καθηγήτρια στο γυμνάσιο Αιανης το 2003-2005.Μας συμβουλευατε κάνατε υπέροχα το μάθημα σας πάντα με αγάπη. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι