prwtoselida


       

Στιγμιότυπα και τοποθετήσεις από τη Γενική Συνέλευση φορέων της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε στην Κοιλάδα (Ελλησπόντου), με θέμα τις προσλήψεις στην ΔΕΗ με το καθεστώς των 8μηνων και τις αλλαγές που προωθούνται (Βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2024
05:33

Στιγμιότυπα και τοποθετήσεις από τη Γενική Συνέλευση φορέων της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε στην Κοιλάδα (Ελλησπόντου), με θέμα τις προσλήψεις στην ΔΕΗ με το καθεστώς των 8μηνων και τις αλλαγές που προωθούνται. Το βίντεο είναι από την εκπομπή + News του τηλεοπτικού σταθμού FLASH TV.

Ένα σχόλιο

  • Ο αντιδήμαρχος δεν αντιλήφθηκε ότι δουλειά του δεν είναι να κάνει διαπιστώσεις αλλά να βρίσκει τρόπους και να δίνει λύσεις στα προβλήματα?Καλά θα πάει και αυτή η πενταετία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι