kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου, ορίστηκε Προϊσταμένη Τμήματος (Τμηματάρχη) στο Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας

13 Ιανουαρίου 2024
10:04

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κ. Κυριακίδου, επί θητείας Γ. Κασαπίδη, ορίστηκε Προϊσταμένη Τμήματος (Τμηματάρχη) στο Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. Να σημειωθεί πως από το 2009 είναι υπάλληλος στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η Χύτρα

69 σχόλια

  • Μπράβο στον Αμανατιδη δεν διακατέχεται από μένος όπως ο προκάτοχος του που απαξίωσε όποιον δεν ητανγιλικα προσκείμενος στον ίδιο.

    • Εμπαθή μάθε πως γίνονται προϊστάμενοι στο δημόσιο τομέα και μετά δώσε συγχαρητήρια. Αν δεν το κατάλαβες η προεκλογική περιοδος έχει τελειώσει. Πέρνα από τη ΖΕΠ για καμιά θεση

    • Μα η συγκεκριμένη τον Αμανατίδη στήριξε αφού δεν κατέβηκε με Κασαπίδη παρά το ότι την τίμησε με θέσεις και καρέκλες! Ομάδα Σαββοπουλου!

      • Αυτοί που πήγαν ανοιχτά με τον Αμανατίδη ψηφίστηκαν.Η Πρόεδρος μέχρι τελευταία ήταν δίπλα στα έδρανα με τον προηγούμενο Γιώργο Τώρα νέα θέση δίπλα στον νέο Γιώργο.Οι θέσεις είναι για μόνο λίγους.

        • Στην καρέκλα ήταν δίπλα στον αγώνα όμως όχι! Την έκανε για άλλο πόστο . Κατέβηκε στο Δημο Άργους και έμεινε χωρίς ψηφοδέλτιο ο Κασαπίδης στην Καστοριά! Και την τίμησε φυσικά γιαυτο ο Αμανατίδης. Οι αλήθειες να λέγονται.

  • συγχαρητήρια Περιφερειάρχη, τελικά μία από τα ίδια.Ο Μαυροματίδης έσκισε πάλι.Να τα βλέπει ο προηγόυμενος Περιφερειαρχης και να μην αναρωτιέται πλέον για την ήττα του. Η τριάδα προοδεύει.Εχουμε να δούμε πολλά ακόμα. Περιμενουμε στο ακουστικό μας.Αμανατιδη δεν ξεκίνησες καλά.

  • Κανεις λάθος. Ο προκάτοχός αυτούς ήθελε. Αυτούς είχε φίλους αυτούς που πήγαν με τον Αμανατίδη.Ολοι οι Συριζοκιναλ με το Κασαπιδη τμηματαρχες και οι ΝΔκρατες να σκούζ ουν. Η καλύτερη σχολή είναι η σχολή Κιναλ. Θέλετε πρόοδο φοιτευσετε στο Κιναλ. Θέλετε απαξίωση πάτε ΝΔ. Θέλετε αρχηγό ΝΔ και τον στηρίζετε και τον βγάζετε ο κανονας θα σας εναντιωθει. Το μάτι και το χαθι του στο Κιναλ.

  • Αμανατιδη θα 4α βρεις μπροστα σου, απο που κι ως που???? Δγλαδη αυτοι που σρ ψηφισαν βλεπουν τωρα να τακτοποιεις τα ατομα του κασαπιδη….δλδ συτοι που ετρεξαν στις εκλογες ηταν χαζοι…..δεν ξεκινησαμε καλα….

    • Άτομα ου Κασαπίδη εδώ γελάμε.Αντίο για το ανέκδοτο. Τα παιδάκια του Αθανασιάδη, του Κατσαουνη, του Μιχαηλίδη προκοβουν γιατί είναι ανθεκτικά.

  • Ο Μαλουτας όταν έχασε από τον Ιωαννιδη επέστρεψε στην υπηρεσία του ως απλός υπάλληλος.Αυτα όμως είναι ψιλά γράμματα για την νέα γενιά υποψηφίων,που κοιτάζουν μόνο θέσεις και προβολή.

  • Γιώργο σε λένε και σένα και είσαι και συ γεωπόνος.Τα ίδια και τα ίδια…..Ουτε πολιτικές θέσεις ούτε πολιτική ευθιξία.Νυν υπέρ πάντων το βόλεμα.

  • Αμανατίδη έχασες τη μπάλα. Δεν ξέρεις ειλικρινά τι σου γίνεται πλέον. Μάλλον άλλος είναι ο πραγματικός Περιφερειάρχης. Αυτός με τα πολλά μαλλιά, ξέρεις εσύ. Τι θα δούμε ακόμη?

  • Τι αλλο θα ακουσουμε. ενα μπραβο και στο kozan που δειχνει οτι δεν χαριζεται σε κανεναν και μας γνωστοποιει τα παντα

  • Τι σας φαίνεται το βόλεμα της πρώην περίεργο;. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι να χάσει την καρέκλα και τον μισθό του βουλευτή μαζί τους ήταν. Μόλις τα έχασε έψαξε για νέα καρέκλα και του έκατσε αυτή του περιφεριαρχη.

  • Νικολάκη εσύ που θα βρεθείς.Αυτοί που τους κοροϊδευες πριν. Κυνήξατε όσους είχαν φωνή και σας τα έλεγαν. Είχατε συνεργασίες με όλους τους παρτακηδες.Αλλα μας σώσατε που δεν πνίγηκαμι.

  • Τι ακριβώς είναι αυτή η θέση με τον ακαταλαβίστικο τίτλο και σε τι ακριβώς εξυπηρετεί; Ας μας επιμορφώσει κάποιος για το τί αντικείμενο έχουν όλες αυτές οι θεσάρες.

  • Το τμήμα αυτό ΔΣχεσεων πότε το έκαναν και για ποιόν.Εάν προετοίμαζαν το στρώσιμο του τραπεζιού είναι διπλό το κακό.Μετρ οι διοργανωτές. Τους παραδέχομαι.Το ταγκό χορεύεται με δύο και αντικριστά.

  • Δηλαδή ο μεγάλος νταλκάς του Αμανατιδη ήταν η τοποθέτηση στο Δ.Σ.της Κυριακίδου. Φάτε φθηνή τηλεθερμανση και μεγάλη ανάπτυξη. Με το καλημέρα σας ή πρώτη υπογραφή Αμανάτιδη. Θα μας δώσει λύσεις το δημοσίων σχέσεων.

  • Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας άρχισε πολύ νωρίς. Δεσμεύσεις είναι αυτές. Γι αυτό τον ψηφίσαμε. Μας σκέφτεται ο Γιώργος.

  • Η Κυριακίδου είναι μόνιμος υπάλληλος. Δεν είναι με σύμβαση για να αξιοποιηθει. Προφανώς η χολή οφείλεται επειδή ο Αμανατίδης πάει καλά. Προχώρα Γιώργο δυνατά.

    • Είναι η μοναδική φαίνεται μόνιμη δημόσιος υπαλληλος στην Περιφέρεια. Από πότε η αλήθεια είναι χολή.Αν αυτή η πορεία του Αμανατιδη θεωρείται καλά τι να πω?

  • Η κ. Κυριακίδου έχει ήδη αποδείξει τόσο με την υπηρεσιακή, όσο και με την πολιτική της διαδρομή, ότι πρέπει να αξιοποιηθεί ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή για την Περιφέρειά μας.
    Από την άλλη έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να είναι τμηματάρχης..
    Επομένως δεν είναι θέμα ρουσφετιού, αλλά ορθής και χωρίς παρωπίδες κρίσης του νέου Περιφερειάρχη..

    • Ε ναι έχεις δίκιο.Πως να ξεκινήσει ένας περιφερειάρχης τη θητεία του χωρίς την Καλλιοπη;Άργησε πολύ πάντως.Επρεπε την άλλη μέρα κιόλας να την αποκαταστήσει.Χαθηκε πολύτιμος χρόνος.

    • Ευτυχώς που είμαστε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε και όλοι οι συνάδελφοι ,οχι αιρετοί, ξέρουν για την εργατικότητα της κυρίας και φυσικά πως κέρδισε αυτήν την θέση . Αποπληρωμή γραμματίων….

    • Εντάξει Δημήτρη. Δεν χρειάζεται να μας πείσεις. Το καταλάβαμε. Τα κολλητάρια σου βολεύτηκαν μια χαρά. Σου βγάζω το καπέλο. Τον δουλεύεις ψιλό γαζί. Εσύ τη δουλειά σου κάνεις, αυτός τι κάνει? Εκεί είναι το θέμα.

  • Πρέπει πρέπει. Είναι απαραίτητη.Ορθά.Η καταληλοτερη θέση και αργησε πολύ ο Αμανατιδης.Χάθηκε πολύς χρόνος.Θελω όμως και γω να βοηθήσω την καημένη την Περιφέρεια.Σε ποιον να απευθυνθώ?

  • Αν γι αυτή την απόφαση συνομιλήσες με συνεργάτες και σου είπαν καντην δέκα μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σου είναι όλοι για διωξιμο.ως πολιτικός σχεδιασμός δημιουργεί μπαχαλο και έπονται από την παράταξη σου να ανοίξουν πριν την ώρα τους οι ασκοί του Αιόλου.με αγάπη ένας φίλος.

  • Περιφερειαρχη γελάν και η πέτρες με το αυτογκόλ σου,έμεινε και ο πιο στενός συνεργάτης του πρώην Περιφερειάρχη τώρα που θα επιστρέψει και αυτός κάντον γενικό διευθυντή στην Περιφέρεια.

  • Ξεκίνησες με 11 αυτογκόλ. Μια ερώτηση μόνο. Ξέρεις τι κάνεις ή απλά το κάνεις γιατί στο επιβάλλουν? Αλοίμονό μας όποια κι αν είναι η απάντηση.

  • ΜΑΥΡΟΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.
    ΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΏΡΓΟ!!!!
    Α ΡΕ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΤΩΡΑ?
    ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.