kozan.gr: Προκηρύχθηκαν θέσεις διοικητών κι αναπληρωτών διοικητών σε Μαμάτσειο & Μποδοσάκειο καθώς και σε άλλα 93 νοσοκομεία

13 Ιανουαρίου 2024
06:12

Σε «τροχιά» υλοποίησης βρίσκεται πλέον ο νέος νόμος επιλογής διοικήσεων των νοσοκομείων της χώρας. Η προκήρυξη αφορά σε 152 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε 95 νοσοκομεία.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τη Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 8 π.μ. και καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 2 μ.μ. Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, ενώ μαζί θα κατατίθενται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν στην προκήρυξη  αναλυτικά τις αρμοδιότητες των θέσεων ανά κατηγορία, τα απαιτούμενα προσόντα, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης και διεξοδική περιγραφή της διαδικασίας επιλογής. Σημειώνεται ως προς τα κωλύματα κατάθεσης αίτησης ότι δεν μπορεί να κατέχει θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή Νοσοκομείου όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο νοσοκομείο αυτό. Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2023 δημοσιεύθηκε η πρώτη προκήρυξη που αφορούσε στην κάλυψη 21 θέσεων διοικητών και υποδιοικητών των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας.

Αναφερόμενος στην προκήρυξη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «είμαι εξαιρετικά υπερήφανος και ευτυχής πως ως Υπουργός Υγείας είχα την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιλογής των Διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών και Διοικητών Νοσοκομείων μέσω της νέας διαφανούς και αξιοκρατικής διαδικασίας, σύμφωνα με τον νέο Νόμο. Είμαι βέβαιος ότι η διαδικασία αυτή θα οδηγήσει στην επιλογή εξαιρετικά άξιων Διοικήσεων που θα κάνουν περήφανους τους Έλληνες πολίτες για τα αποτελέσματα τους στη Δημόσια Υγεία».

3 σχόλια

  • Αφήστε τα λόγια και απαντήστε σε δυο ΒΑΣΙΚΑ ερωτήματα :

    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ.;!

    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΚΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.;!
    Διαφορετικά τίποτα δε πρόκειται να αλλάξει στην αντικειμενική αξιολόγηση των υποψηφίων…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.