Περί ομοφυλοφιλίας και άλλων (Γράφει ο Απόστολος Παπαδημητρίου)

15 Ιανουαρίου 2024
09:29

 

Η ομοφυλοφιλία είναι πανάρχαιο γνώρισμα των ανθρωπίνων κοινωνιών. Είναι από τα πάθη, που δεν «καλλιέργησε» πρώτη η νεωτερικότητα, δηλαδή η κοινωνία της πλήρους αποστασίας από τον Θεό με την άρνηση της ύπαρξής Του. Στο βιβλίο της Γενέσεως της Παλαιάς Διαθήκης αναγράφεται η παραδειγματική τιμωρία από τον Θεό των κατοίκων των Σοδόμων και των Γομόρρων, παρά τη Νεκρά Θάλασσα. Βέβαια σύγχρονοι άνθρωποι, μηδέ πολλών Εβραίων εξαιρουμένων, θεωρούν το βιβλίο ως την εβραϊκή μυθολογία. Το ενδιαφέρον τους επικεντρώνουν στην ομοφυλοφιλία στην αρχαία Αθήνα, που, βέβαια, διέφερε ουσιωδώς από τη σύγχρονη μορφή της.

                Ως χριστιανική κοινωνία, υποτίθεται, το θέμα πρέπει να εξετάσουμε υπό το πρίσμα της διδασκαλίας του Χριστού. Ο Χριστός ελάχιστα ανέπτυξε το θέμα των γενετησίων σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων, που ο Θεός δημιούργησε. Ευλόγησε τον γάμο στην Κανά και χαρακτήρισε τον άλλο, μετά από διάζευξη, μοιχεία, δεν κατέκρινε όμως τη μοιχαλίδα, που οι πολίτες ήθελαν να λιθοβολήσουν, σύμφωνα με τον μωσαϊκό νόμο. Ο Απόστολος Παύλος, τις επιστολές του οποίου η Εκκλησία θεωρεί θεόπνευστες, έχει ασχοληθεί περισσότερο με τις γενετήσιες σχέσεις. Χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία πάθος ατιμίας.

                Στο διάβα των αιώνων, οι χριστιανοί, αποκλίνοντας από τον λόγο του Ευαγγελίου, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα καλούμενα σαρκικά αμαρτήματα. Μάλιστα η στάση έναντι του γενετησίου ενστίκτου αποτέλεσε τη λυδία λίθο κρίσης και κατάκρισης στον κώδικα της πουριτανικής ηθικής. Ο Ιησούς Χριστός και οι Πατέρες της Εκκλησίας ως επίκεντρο της διδασκαλίας τους είχαν τη στηλίτευση της υπερηφάνειας, της υποκρισίας και της πλεονεξίας, πάθη, από τα οποία διακατεχόμαστε οι πλείστοι.

                Η Εκκλησία σαφώς καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ως πάθος, δεν καταδικάζει όμως τον κυριευμένο από το πάθος, τον οποίο μας διδάσκει να αγαπούμε ως πάσχον πλάσμα του Θεού. Είναι τόσο ξεκάθαρη η διδασκαλία, που δεν χωρά παρερμηνεία. Κάποιοι, επηρεασμένοι από τον πουριτανισμό βάλλουν, μάλιστα με εμπάθεια, κατά των ομοφυλοφίλων. Άλλοι όμως, αυτοπροβαλλόμενοι ως αγαπώντες, μάλιστα και μεγαλόσχημοι κληρικοί, στις συνεντεύξεις τους εκφράζονται επιδιώκοντας πρωτίστως να κερδίσουν τις εντυπώσεις των εκκοσμικευμένων και ανερμάτιστων δημοσιογράφων του συρμού. Η καταδίκη δεν είναι έργο των ανθρώπων αλλά του Θεού. Ο λόγος δεν γίνεται περί ομοφυλοφίλων αλλά περί ομοφυλοφιλίας, την οποία η Εκκλησία καταδικάζει απερίφραστα. Και αν έχουν αλλάξει οι κοινωνικές συνθήκες, όπως καυχώνται οι υπηρέτες του συστήματος εξουσίας, που ζητούν να προσαρμοστεί η Εκκλησία σ’ αυτές, το εκκλησιαστικό σώμα οφείλει να εμμένει με άκρα αυστηρότητα στη διδασκαλία της Εκκλησίας ή να αποχωρεί. Ουδείς άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τη διδασκαλία του Θεού.

                Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να είναι συμπαθείς, ως αυτοκαταστροφικοί, όταν δεν προκαλούν υπερηφανευόμενοι και όταν δεν είναι καταστροφείς ως παιδόφιλοι αγοριών. Λόγω ενυπάρχοντος κινδύνου, η υιοθεσία τέκνου συνιστά έγκλημα κατά απροστατεύτων ανηλίκων. Ο όρος παιδόφιλος είναι άκρως παραπλανητικός.

Οι υπερήφανοι, οι αλαζόνες και οι άπληστοι συνάνθρωποί μας είναι υποταγμένοι σε πολύ φοβερότερα πάθη, που έχουν δυσμενέστατες συνέπειες σε βάρος δισεκατομμυρίων συνανθρώπων μας. 10.000.000 παιδιά πεθαίνουν, κατ’ έτος, από πείνα ή ασθένειες, που στις οικονομικά ανεπτυγμένες, λόγω αρπαγής, χώρες, αντιμετωπίζονται ακόμη και χωρίς βοήθεια γιατρού. 1.000.000.000 συνάνθρωποί μας δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Εκατομμύρια υποφέρουν από τα δεινά των πολέμων και γεύονται το δράμα της προσφυγιάς. Όσοι λοιπόν διαμαρτύρονται κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων παραμένοντες ανάλγητοι μπροστά στις συμφορές που οι ισχυροί προκαλούν σε δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας είναι υποκριτές.

                Οι ομοφυλόφιλοι δεν θα αποκτούσαν δικαιώματα ακόμη και στις σύγχρονες κοινωνίες των δικαιωματιστών, αν δεν είχαν ισχυρή υποστήριξη από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, το ολέθριο για τον σύγχρονο άνθρωπο. Οι ισχυροί του πλανήτη, μη υπερβαίνοντες το 1% του πληθυσμού μαζί με τους κατά τόπους υπηρέτες τους, τα γκόλντεν μπόυς, καρπώνονται το 90% του πλούτου, αφήνοντας το υπόλοιπο 10% σε δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας! Οι κυρίαρχοι, λόγω οικονομικής ισχύος, έχοντας υποτάξει τις κυβερνήσεις, στοχεύουν πλέον εμφανέστατα στον αφανισμό της ιδιοπροσωπείας των λαών και την κατάρρευση των κοινωνιών. Αυτοί προωθούν την ομοφυλοφιλία! Συνεπώς όλοι οι «προοδευτικοί», που κόπτονται υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, είναι εν γνώσει ή εν αγνοία τους υπηρέτες των πλουτοκρατών, μάλιστα οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, οι έχοντες πλήρη σύγχυση στην επιλογή μεταξύ Μαρξ και Φρόυντ.

                Τις παρελάσεις υπερηφάνειας στηρίζουν σε όλες τις χώρες οι κατά τόπους πρεσβείες και προξενεία των ΗΠΑ. Πολυεθνικές εταιρείες, που ως καρχαρίες έχουν κατασπαράξει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, είναι χορηγοί των παρελάσεων. Επίσης ιδρύματα ιδρύματα κύκλων εγχωρίων πλουτοκρατών. Αυτά δεν τα βλέπουν, εκείνοι που αγωνιούν για τις εξελίξεις και φθάνουν μόνο μέχρι του να καταγγείλουν κάποιον δήμαρχο; Πόσοι τολμούν να φωνάξουν «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»; Αλλά αυτό είναι σύνθημα άλλων! Όχι βέβαια πως ευθύνεται ο λαός των ΗΠΑ αποκλειστικά, επειδή η ηγεσία του είναι η αιχμή του δόρατος της νέας τάξης πραγμάτων. Κυβέρνησή της έδωσε εντολή σε «επιστήμονα» να «ανακαλύψει» το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας, ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις βουλευτών στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το δικαίωμα να υπηρετούν στον στρατό των πλείστων εισβολών και ομοφυλόφιλοι! Και εκείνος το «ανεκάλυψε»! Και η ψυχολογική Εταιρεία των ΗΠΑ, μετά από έξι εκδόσεις βιβλίου της, στο οποίο περιλάμβανε μεταξύ των γενετησίων διαστροφών την ομοφυλοφιλία, στην έβδομη την διέγραψε. Και πλείστοι επιστήμονες, φιμώνοντας τη συνείδησή τους, σιωπούν. Και οι πολιτικοί επωφελούνται, ώστε να εκτελούν τα διατασσόμενα, με το επιχείρημα ότι η Επιστήμη απεφάνθη! Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

                Η παρέλαση υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων καθιερώθηκε πλέον στις «αναπτυγμένες» χώρες! Αλλά για ποιόν λόγο είναι αυτοί υπερήφανοι; Τί να πει η πολύτεκνη μάνα που ξημεροβραδιάζεται να τα προλάβει όλα; (Ας μη τα γεννούσε, απαντούν). Τί να πει ο κτηνοτρόφος, που δεν έχει σχόλη 365 ημέρες το έτος; (Ας σφάξει το κοπάδι του, απαντούν). Τί να πει η νοσηλεύτρια, που ξενυχτά στο κρεβάτι του βαρειά ασθενούς; (Ας κοιμηθεί, απαντούν). Η Κυβέρνηση, εκτελώντας εντολές έξωθεν, αφού η εξουσία της δεν πηγάζει από τον λαό, θέλει να δώσει και άλλα δικαιώματα, σε κίνηση πλήρους εκθεμελίωσης της κοινωνίας, που κάποιοι υποκριτικά ή αφελώς αποκαλούν ακόμη ελληνορθόδοξη! Αλλά έχουν αυτοί πλέον περισσότερα από τους λοιπούς, που κινδυνεύουν να απωλέσουν τα στοιχιεώδη, από τον πατέρα που απειλείται με υποβάθμιση σε γονέα Α, και τη μητέρα, που απειλείται με υποβάθμιση σε γονέα Β΄! Και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος καλούνται να δείξουν κομματική πειθαρχία φιμώνοντας τη συνείδησή τους, προκειμένου να είναι εν δυνάμει βουλευτές και κατά την επόμενη τετραετία!

                Γάμος, από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας μέχρι πριν από δεκαετίες ήταν η ένωση δύο προσώπων διαφορετικού φύλου ενώπιον θεών ή Θεού, οποιασδήποτε θρησκείας, η οποία ένωση ευλογείτο από ιερέα. Κατά τη νεωτερικότητα νομοθετήθηκε, ορθά, και ο πολιτικός γάμος ερήμην Θεού και ενώπιον δημοτικού άρχοντος για τους άθεους και άθρησκους. Το εκθεμελιωτικό των κοινωνιών μισάνθρωπο σύστημα εξουσίας θέλει να ευτελίσει τον γάμο περαιτέρω επικυρώνοντας νομοθετικά την ομοφυλοφιλική σχέση ως γάμο, καθώς δεν θεωρεί αρκετό τον χαρακτηρισμό σύμφωνο συμβίωσης!

                Το σύνταγμα της χώρας μας στο προοίμιό του έχει επίκληση στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Όλα τα ψηφισθέντα αντιευαγγελικά νομοσχέδια,  νομιμοποίησης της έκτρωσης, αποποινικοποίησης της μοιχείας, αυτομάτου διαζυγίου, συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων, είναι αντισυνταγματικά. Η Ιεραρχία όμως της Εκκλησίας αδράνησε μη προσβάλλοντάς τα στο Συμβούλιο της Επικρατείας! Θεωρούνται καταπατητές του συντάγματος στη χώρα μας μόνο οι επίορκοι αξιωματικοί της επταετίας. Οι «δημοκράτες» έχουν το δικαίωμα να το καταπατούν ασύστολα εκτελώντας έξωθεν εντολές!

                Δημοψήφισμα για τον χωρισμό Πολιτείας από την Εκκλησία θα ήταν έντιμη για τους πολιτικούς διέξοδος και αποφυγή της κατ’ επανάληψη επιορκίας τους. Αλλά η εξουσία στη χώρα, που γέννησε τη δημοκρατία, τρέμει το δημοψήφισμα. Δεν είναι εύκολο το ΟΧΙ να ερμηνεύεται ως ΝΑΙ. Και παρά τον εκμαυλισμό, ο ελληνικός λαός διατηρεί στοιχεία της πολύτιμης παράδοσής του. Γι’ αυτό όλα τα σε βάρος του θέματα περαιώνονται εντός της Βουλής με την εντολή περί κομματικής πειθαρχίας!

                                                                                                «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

43 σχόλια

  • Την μάνα δεν μπορεί να την υποκαταστήσει κανένας ομοφυλόφιλος και άνθρωποι χωρίς μάνα είναι απροστάτευτοι και δυστυχισμένοι.

  • και πάλιν και πολλάκις συγχαρητήρια !

    καταπέλτης γιά τους ολιγογράμματους, θρασείς και δυσσεβείς παρουσιαστές και «σχολιαστές» των ΜΜΕ που έχουν αναλάβει εργολαβικά την επικράτηση της ιδεολογίας του δικαιωματισμού στην Ελλάδα.

  • Στις δημοκρατίες δυτικού τύπου,οι πλειοψηφίες,πρέπει να σέβονται τα ατομικά δικαιώματα των μειοψηφιών!!!!!αλλιως θα ήμασταν Ιράν!!!!να ρωτησω κάτι!γιατι ετερόφυλα ζευγάρια,έχουν….ομοφυλοφιλα παιδιά?μπορει να μου απαντήσει κάποιος?

    • Ένεκεν των αμαρτιών τους…!!! Καμία μειοψηφία δεν μπορεί να αλλάξει με το ετσι θέλω σε καμία κοινωνία ξαφνικά τους ομοφυλόφιλους τους έπιασε πόνος για γάμο και να έχουν παιδιά ενώ τα εκραζαν ανέκαθεν όλα αυτά !!! Οι ανωμαλίες δεν θα περάσουν.

    • γιατι στην τρυφερη ηλικια της εφηβειας, δεν εχουν τα αντιστοιχα υγιει προτυπα ( συνηθως καπου εκει στην εφηβεια οι γονεις παραιτουνται απο την αξιακη ανατροφη των παιδιων) και τα παιδια μεγαλωνουν με προτυπα της τηλεορασης και του τικ-τοκ.

      επιλπλεον το περιβαλλον μπορει να τους επιβραβευει ή και να τους προτρεπει σε παρελκυστικες και ανηθικες συμπεριφορες οπως γινεται και με αλλες βλαβερες συνηθειες.

      ετσι, ψυχολογικες και αλλες διαφορες αναζητησεις εγκαθιδρυονται μεσα στις ψυχες των εφηβωνς ως κανονικες συμπεριφορες εγκλωβιζοντας τους για μια ζωη

      δεν ειναι απαραιτητο να ειναι διαταραχες σεξουαλικου προσανατολισμου μπορει, να αφορα και αλλου ειδους διαταραχες που ομως εαν δεν διορθωθουν με καταλληλα προτυπα και υψηλα αξιακα κινητρα και ισως συμβουλες ειδικων(ψυχοθεραπεια) παραμενουν δια βιου ως ως βασανιστικα παθη.

      επιπλεον η πολιτεια, επιπολαια και ιδεοληπτικα, σπευδει να δωσει το δικαιωμα σ’αυτες τις ανωριμες ηλικιες, οι εφηβοι να λαμβανουν αποφασεις για την επιλογη του φυλου τους, μεσα σε ενα φορτισμενο συναισθηματικα και ψυχολογικα κοσμο τους αποκλειωντας τους γονεις τους απο αυτη την αποφαση και μετοχη(αυτο αφορα καποιες δυτικες χωρες).

      θα ηθελα επισης να τονισω πως οι δυτικες κοινοβουλευτικες αντιπροσωπευτικες δημοκρατιες που φαντασιωνεσαι οτι ζει,ς υπαρχουν μονο στην φαντασια σου.

      ειδικα στην χωρα μας ζουμε την απολυτη μιντιακη εκλογικη μοναρχια των οικογενειων και των φυτευτων!!!

    • Στην ερώτηση σου δεν μπόρεσαν να απατήσουν ακόμα ούτε οι επιστήμονες. Εφόσον η ομοφυλοφιλία ειναι φυσιολογικο γιατι πασχίζουν να πάρουν τον καρπο (παιδι) ενος ζευγαριού και δεν τεκνοποιούν οι ομοφυλόφιλοι; Μάλλον πρέπει να βγάλεις τις παρωπίδες γιατι τωρα εγινε το αντιθετο η μειοψηφία δεν σέβεται τα ατομικά δικαιώματα της πλειοψηφίας

      • Η ομοφυλοφιλία είναι πάθος όλοι οι επιστήμονες αυτό υποστηρίζουν !!! Και έχει αποδειχθεί περίτρανα εδώ και δεκαετίες !!! Κάνε μια έρευνα πριν αρπάξεις το πληκτρολόγιο…!

          • Κάντε μια έρευνα δεν κάνει κακο !!! Το διαδίκτυο τα έχει όλα μην περιμένετε πηγές και ονόματα εδώ όλα έτοιμα τα θέλετε !!!

          • καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Ντέιβιντ Κέρτις αναφέρει: «Η μελέτη δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει γονίδιο της ομοφυλοφιλίας. Δεν υπάρχει γονιδιακή εξήγηση για τη σεξουαλική κατεύθυνση. δεν είναι γενετικά προδιαγεγραμμένη».

  • Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν οι προωθητές των νέων ηθών, για τα δικαιώματα των παιδιών, θα προστάτευαν με νόμο τα παιδιά από τη συμβίωση σε περιβάλλον κακής απομίμησης της φυσικής οικογένειας.

    Είναι απαράδεκτο για ένα τεχνητό δικαίωμα να καταπατάται το φυσικό δικαίωμα του παιδιού να ανατραφεί εντός πλαισίου φυσιολογικής οικογένειας, με πατέρα και μητέρα.

    Είναι ελεύθερος ο καθένας να επιλέξει την πορεία του. Κάθε άνθρωπος γνωρίζει ότι η επιλογή του να συμβιώσει ως ζευγάρι με άνθρωπο του ίδιου φύλου, τον καθιστά ανίκανο να τεκνοποιήσει μαζί του. Αυτό, όσος «εκσυγχρονισμός» και να γίνει, δεν πρόκειται να αλλάξει.

    • συμφωνω!!!
      ζουμε τον τεχνολογικο φεουδαρχισμο του 21ου αιωνα και το σκοταδι εχει πεσει παντου.

      σκεψου οτι καποιοι αναπαραγουν ακριτα τα ιδεοληπτικα και αναποδειχτα μυθευματα περι κοινωνικου φυλου που προερχονται απο την υλιστικη και παρακμιακη δυση.

      και μαλιστα προσπαθουν ετσιθελικα να τα επιβαλλουν με ανηθικα και κοινωνικα απαραδεκτα νομοθετηματα, στο χωρο του Ελληνισμου που εδωσε τα φωτα στον δυτικο πολιτισμο μεσα απο την φιλοσοφια και την υψηλη διανοηση του πνευματος.

  • πρεπει να τελειωνουμε με τις καλλιεργουμενες ιδεοληψιες που προκυπτουν απο την παρηκμασμενη δυση.

    το λιγοτερο που κανουν ειναι να μας αποπροσανατολιζουν απο τα σοβαρα θεματα που εχει η χωρα μας.

    πραγματικα ειμαστε υποκριτες, οταν δεν βλεπουμε τα τρεχοντα μεγαλα θεματα και ασχολουμαστε με τα παθη και τις επιθυμιες ελιτιστικων μειοψηφιων.

    ζουμε τον αναποδο κοσμο που καποιοι με τα στραβα και ανερματιστα νοομθετηματα τους μας οδηγουν!

    ο Ελληνικος λαος οφειλει να συνελθει και να αναλαβει πρωτοβουλιες υπερασπιζοντας την ευθυνη να λεγεσαι Ελληνας με ιστορια, αξιες, παραδοση και εντιμο Ελλληνοπρεπη βιο.

    την μετατροπη των ψυχολογικων παθων και επιθυμιων σε νομικα δικαιωματα οφειλουμε να την σταματησουμε….εχει καταντησει καγουστο αστειο!

      • Η Ρωμανία (το Βυζάντιο) μετέδοσε φως, δόξα και πολιτισμό.
        Διάβασε και κάποιο επιστήμονα πέρα από την προπαγάνδα των νεοταξιτών.

        • Προτείνετέ μου καποιους Επιστήμονες και πολύ ευχαρίστως να τους διαβασω και να ανασκευασω η να ασκήσω κριτική στο εργο τους

  • Το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης καλύπτει όλα τα προβλήματα που σήμερα θέλει να ξαναλύσει το νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση. Τα καλύπτει όλα απολύτως.

    • Τότε πού είναι το πρόβλημα; Γιατι δέχτηκαν το σύμφωνο συμβίωσης αδιαμαρτύρητα οι πολέμιοι της σημερινής νομοθετησης και τωρα αντιδρούν;

      • Αφού το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης καλύπτει όλα τα προβλήματα απολύτως γιατί νέα νομοθέτηση (δηλ ανατροπή της κοινωνίας ! )

  • Πλίνθοι και κέραμοι ανερμάτιστων συλλογισμών και αναφορών, ατάκτως ερριμμένοι. Πασπαλίζουμε με θεολογίζουσες ηθικοπλαστικές παραπομπές στην Εβραϊκή μυθολογία, ρίχνουμε και αυθαίρετες συνταγματικές κρίσεις, καθ ότι πολυπράγμονες και τα ξέρουμε όλα, και έτοιμο το κειμενάκι. Το συμπέρασμα είναι ότι το πολίτευμά μας είναι θεοκρατικό και η κοινωνία οφείλει να ακολουθεί ό,τι θεωρεί σωστό ο Σύλλογος Μακρυγιάννης, επί παντός επιστητού.

    • ευχαριστουμε για την υπομονη και την ανοχη που δειχνετε στην πλειονοτητα των Ελληνων
      αλλη φορα δεν θα τολμησουμε να ενδιαφερθουμε για τα κοινα.
      θα ειμαστε πειθηνιοι στις εντολες της εκαστου κυβερνησης και ο λογος μας θα ειναι συγκαταατικος στις προσβολες της Ελληνοπρεπους βιου μας.

      • Δεν σας εμποδίζει κανείς να διατυμπανίζετε τις απόψεις σας και να διάγετε τον βίο σας οπως προτιμάτε. Εσείς γιατί το αρνείσθε αυτό το δικαίωμα για τους άλλους;

    • Αθεολόγητε ( και αχρίστιανε) ονομάζεις τα λόγια του κορυφαίου Αποστόλου των Εθνών Παύλου Εβραϊκή μυθολογία !!!!!
      Προς Ρωμαίους 1,26-27 Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν.
      ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι.

      • Ο Σαούλ,ο σφαγεας των χριστιανων,ήταν ο πράκτορας
        των Ρωμαιων,τον αποκεφάλισαν
        οι Ρωμαίοι, γιατί την προδοσία
        πολλοί αγάπησαν τον προδότη
        ουδείς και στο τέλος έγινε
        Απόστολος.

      • Δεν αναφερεται πουθενά στο κείμενο η ρήση του Παύλου ή Σαυλου ή Σαουλ. Η κυριότερη αναφορά είναι στον Λωτ και στην Παλαια Διαθηκη

    • Θεοκρατικό πολίτευμα ;;; Δηλαδή δεν ήμαστε δυτική χώρα ;;; Το γεγονός πως οι άνθρωποι προσπαθούν να ζουν με τα ιδανικά της Πίστεως μας ενοχλεί και είναι γνωστό ανέκαθεν…!!! Αλλά το να προσπαθείτε να παρουσιάσετε το άσπρο μαύρο το σωστό λάθος και το φυσιολογικό ανώμαλο Ε όχι δεν θα περάσει αυτό όσο και αν το ονειρεύεστε !!!

      • Το κείμενο παραπέμπει σε θεοκρατικο πολίτευμα, οχι εγώ. Όταν χαρακτηρίζει ως αντισυνταγματικές, ολες τις δικαιολογημενες και επιβεβλημενες απ’την κοινωνική πραγματικότητα νομοθετικές αλλαγές που έγιναν τα τελευταία 40 χρόνια και στο κάτω κάτω δεν έβλαψαν κανενα από τα δικαιώματα των θρησκευομενων οποιασδήποτε πίστης ή δόγματος, τότε τι συμπέρασμα θελετε να βγαλουμε για το τι πρεσβεύει ο συγγραφέας;

        • Ποιες αλλαγές θεωρείται πως ήταν συνταγματικές και δικαιολογημένες και επιβεβλημένες από την κοινωνικη πραγματικότητα και δεν έβλαψαν κανέναν για αναφέρετε κάποιες από αυτές !!!

    • ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΘΕΜΑ; ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

      ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;

      ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΠΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

      ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΠΙΡΜΙΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ BY NIGHT Ή MANCHESTER;

      ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ…ΠΟΡΝΕΙΑ, ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ.

      ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ….ΣΕ ΠΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ;

      ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ… ΘΑ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ;

  • Λύθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα του Έλληνα και ώρα να ασχοληθούμε με την υιοθεσία ομοφυλόφιλων? Είναι εύκολο για ετεροφυλλο ζευγάρι να υιοθετήσει? Λύστε πρώτα αυτό να μην τρέχουν στη Βουλγαρία οι ενδιαφερόμενοι καθ μετά βλέπουμε και το άλλο. Χώρα που συντηρεί ορφανοτροφεια άσυλα κιβωτους κλπ και καλεί να υιοθετήσουμε αδέσποτα ζώα και όχι παιδιά δεν είναι χώρα πολιτισμένη και φυσικά δεν ασχολείται με τα αληθινά προβλήματα αλλά με το 3% των αμερικανοκινητων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.