kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: “Μάχη” Πλακεντά – Κοκκαλιάρη για την Προεδρία της ΔΙΑΔΥΜΑ …αν κι υπάρχει το ενδεχόμενο, στο τέλος, να έχουμε μία μόνο υποψηφιότητα

15 Ιανουαρίου 2024
12:13

Aν και δεν έχουν λάβει ακόμη τις οριστικές τους αποφάσεις, αυτή τη στιγμή, οι δύο Δήμαρχοι που φέρεται να ενδιαφέρονται για την Προεδρία της ΔΙΑΔΥΜΑ είναι ο Δήμαρχος Εορδαίας κι εν ενεργεία Πρόεδρος της επιχείρησης Π. Πλακεντάς καθώς κι ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης. Το αν εν τέλει θα είναι οι δυο τους οι συν-διεκδικητές του συγκεκριμένου πόστου μένει να το δούμε καθώς θα εξαρτηθεί κι από το ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει, πριν τη Γενική Συνέλευση (προς τα τέλη Ιανουαρίου), έστω και επίπεδο υποσχέσεων, την πλειοψηφία εκείνων που έχουν δικαίωμα ψήφου. Είναι προφανές, αν όχι βέβαιο, πως αν κάποιος εκ των δύο διαπιστώσει πως υπολείπεται, έναντι του άλλου, ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά τους συσχετισμούς δυνάμεων, θα αποσύρει το ενδιαφέρον του καθώς δεν θα ήθελε να χρεωθεί – έστω και για τις εντυπώσεις – μια τέτοιου είδους ήττα.

Η Χύτρα

 

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι