Δράσε-Σπάρτακος ΔΕΗ σε Σδούκου & κυβέρνηση: “Eίστε υποκριτές και αλαζόνες κουνώντας ακόμα και το δάχτυλο στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας”

15 Ιανουαρίου 2024
12:39
Η βίαιη απολιγνιτοποίηση και ο εμπαιγμός των τοπικών κοινωνιών της Δυτικής Μακεδονίας!
Θα κερδίζατε επάξια τον πρώτο ρόλο σε αρχαία κωμωδία!!
Είμαστε σίγουροι κ. Σδούκου ότι έχετε αφιερώσει αρκετές ώρες στο υπουργείο σας για το βίαιο κλείσιμο όλων των λιγνιτικών μονάδων, και όχι μόνο!!
Και βίαιη είναι η απολιγνιτοποίηση και χωρίς σχέδιο. Είναι μια λανθασμένη πολιτική επιλογή, κομβικής στρατηγικής σημασίας, που οδηγεί σε αχαρτογράφητα νερά την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και την πατρίδα μας, απεμπολώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, αυτά της ενεργειακής αυτάρκειας ,ασφαλείας και επάρκειας!!!
Ευαγγελίζεστε συνέχεια ότι είναι ακριβός ο λιγνίτης για τους πολίτες γι’αυτό και θέλετε να τον εξαφανίσετε . Καλό θα ήταν να εξηγήσετε στους πολίτες, πώς γίνεται αφού τα τελευταία χρόνια η εγχώρια ηλεκτροπαραγωγή από λιγνίτη έχει πέσει κάτω του 10% , οι πολίτες να πληρώνουν πανάκριβα την MW? Προφανώς, αποφεύγετε να πείτε πώς προκύπτουν τα υπερκέρδη των παραγωγών-παρόχων Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φυσικό Αέριο και ΑΠΕ.
Όσο για το βρώμικο και ρυπογόνο λιγνίτη, ώς γνωστόν προτιμάτε να τον στέλνουμε στα γειτονικά μας Σκόπια, και να εισάγουμε “καθαρή” ενέργεια.
Το λιγότερο που μπορούμε να σας προσάψουμε είναι ότι είστε υποκριτές και αλαζόνες κουνώντας ακόμα και το δάχτυλο στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας λέγοντας τούς ότι είναι προνομιούχοι διότι πληρώνουν λιγότερο την θερμική MW σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά ξεχνάτε ότι η Δυτική Μακεδονία έχει 6 μήνες χειμώνα.

10 σχόλια

  • Να ασχοληθούν με το πρόβλημα που έχει ο τόπος.ολα σβήνουν όλα είναι σε κατάρρευση.καποιος επιτέλους να ασχοληθεί

  • Η πλασιέ των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που φυσικά μόνο Ελληνικά δεν είναι, ξεχνάει πως για χρόνια η ΔΕΗ ΚΕΡΔΙΖΕ δισεκατομμύρια απ’ το λιγνίτη, δίνοντας ταυτόχρονα τηλεθέρμανση. Ξεχνάει πως η Δυτική Μακεδονία επιδότησε για 60 χρόνια με φθηνό ρεύμα την Κρήτη και τα υπόλοιπα νησιά μέσω των ΥΚΩ. Ξεχνάει πως οι νησιώτες παίρνουν “μεταφορικό ισοδύναμο”. Η Δυτική Μακεδονία δικαιούται και, τώρα πια που οι πολιτικοί έκλεισαν το λιγνίτη, απαιτεί “θερμικό ισοδύναμο”. Αρκετά τους ανεχτήκαμε!

  • Δεξιά κυβέρνηση είναι,,θα νοιαζόταν για την τοπική κοινωνία?? οι τσέπες των αρίστων να γεμίζουν και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν!!
    Βέβαια και εμείς έχουμε μερίδιο ευθύνης της κατάστασης με τις επιλογές μας στην τοπική ηγεσία (κατώτεροι των περιστάσεων).

  • Εγώ είμαι σίγουρος πως οι εκλεγμένοι βουλευτές-υπουργοί της Δυτικής Μακεδονίας θα παλέψουν να αποτρέψουν την όλη κατάσταση,την βλέπουν την αδικία δεν μπορεί

  • Αυτά καλό είναι να λέγονται καλή μου Δρασε να τα μαθαίνει ο κόσμος γιατί δεν είναι τυχαία,, χαραγμένες πολιτικές που στηρίχτηκαν απο συνδιασμούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υπήρχε και εναλλακτική να πω πως δεν υπήρχε.

  • Ε βεβαια τελειωσε το παρτυ και εχει πεσει ξινιλα,και απο που ως που εσεις μιλατε στο ονομα του λαου της δυτ. Μακεδονιας,να μιλατε για τον εαυτο σας κυριοι της δρασης!!!! Οσο για τον λιγνιτη,επιτελους αναπνεουμε και εμεις καθαρο αερα οπως και οι υπολοιποι στην ελλαδα !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.