kozan.gr: Kιοσές σε Βόσδου: “Μέχρι πριν λίγο ήσουν Αντυιπερφερειάρχης. Γιατί δεν πήγες εσύ στο Υπουργείο να το ζητήσεις; ” (Βίντεο)

15 Ιανουαρίου 2024
13:52

Μικροένταση σημειώθηκε κατά την 1η συνεδρίαση της σημερινής (15/1/2024) Περιφερειακής Επιτροπής (πρώην Οικονομική) στη συζήτηση για την έγκριση δαπάνης (από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης) για την πληρωμή των Επικουρικών Γιατρών που στελεχώνουν το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολ/δας για το χρονικό διάστημα από 1-11-2023 έως 31-12-2023, η οποία ουσιαστικά αφορά στην καταβολή, από την Περιφέρεια, επιπρόσθετου ποσού στις προβλεπόμενες από το νόμο αμοιβές των συγκεκριμένων ιατρών, ως επιπλέον κίνητρο, απόφαση που ουσιαστικά συνιστά συνέχεια μια σειράς αποφάσεων που ξεκίνησαν το 2015 επί Περιφερειακής Αρχής Καρυπίδη και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης (παράταξη Κασαπίδη) και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Σ. Βόσδου αν και ψήφισε θετικά, ζήτησε, κάποια στιγμή, να παρθεί μια απόφαση από το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο η οποία θα ζητεί από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας να στελεχώσει, με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό, τα νοσοκομεία της περιοχής, με τον Ι. Κιοσέ να αντιδρά και να του λέει, σε γενικές γραμμές, ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ήσουν εσύ Αντιπεριφερειάρχης και γιατί δεν πήγες στο Υπουργείο να θέσεις το ζήτημα. Δείτε τι συνέβη:

 

 

 

11 σχόλια

  • Γιατί έλυσε το προβλημα των γιατρών ο Κιοσές όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης; Απο το ελάχιστο υστέρημα του πόρου έδινε και αυτός.

    • Τουλάχιστον δεν κούνησε το δάχτυλο σε κανέναν. Ο Βόσδου δεν κουνήθηκε από τη Φλώρινα 2 χρόνια και κάνει και υποδείξεις

      • Και ο κιοσες αν υποθέσουμε ότι κουνήθηκε ως αντιπεριφερειάρχης τι έκανε; Τίποτε… Τώρα αν η διαφορά είναι στο δάχτυλο …. Πάσο..,,

  • Καλά αυτός ο Βοσδου για μια φορά ακόμα μας δείχνει το χαρακτήρα του. Εκ των υστέρων, ο κύριος φοβάμαι να ζητήσω το οτιδήποτε από την κυβέρνηση σαν Αντιπεριφερειάρχης, τώρα στην αντιπολίτευση έγινε κόκκορας.
    Γελάνε μαζί του οι πάντες…..

  • … επιπρόσθετου ποσού στις προβλεπόμενες από το νόμο αμοιβές των συγκεκριμένων ιατρών, ως επιπλέον κίνητρο. ΤΡΑΓΙΚΌ κάθε μη νόμιμο το καλύπτουν από τον Τοπικό Πόρο και νομίζουν ότι είναι πλέον νόμιμο.

    • Μηπως ξερεις ποσος ειναι ο μισθος του επικουρικου γιατρου;Αν δεν υπηρχε το κινητρο της περιφερειας δε θα ερχοταν κανενας γιατρος.Οσο για την κυβερνηση και την καθε κυβερνηση να φερει γιατρους,δεν ειναι στο χερι της γιατι οι θεσεις προκηρυσσονται,αλλα δε δηλωνουν Μαματσειο οι γιατροι.

  • Βοσδου οι πολίτες αποφάσισαν…
    Κόψε λίγο από την πολιτική σου αλαζονεία…δεν θα σου κάνει κακό..
    μη καταλήξεις σαν τον κύριο ΤΙΠΟΤΑ..με τις κοτούλες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.