Ο Κυψίδης Νικόλαος, από την Πτολεμαίδα, πήγε στο Μaster Chef και πήρε την ποδιά
Ο Κυψίδης Νικόλαος γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα στις 11/1/1985 και μεγάλωσε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες του στην τοπική κοινότητα Άρδασσας, μιας και οι γονείς του δούλευαν σε εστιατόρια της Γερμανίας. Στις σχολικές διακοπές του συνήθιζε να τριγυρνάει και αυτός στην κουζίνα μαζί τους, μαθαίνοντας όλα εκείνα τα μυστικά τα οποία λίγα χρόνια αργότερα θα τον έκαναν να φτιάχνει τα δικής του εμπνεύσεως πιάτα. Μεγαλώνοντας δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει ποιο θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσε, αφού η αγάπη του για την κουζίνα ήταν φανερή. Έτσι λοιπόν, σπούδασε μαγειρική και πραγματοποίησε πολλά σεμινάρια στην ελληνική αλλά και ιταλική κουζίνα, καθώς και στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. Το 2011 έκανε το πρώτο la pizzeria, το οποίο κράτησε δύο χρόνια. Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο του βήμα ανοίγοντας στην πόλη της Πτολεμαΐδας μαζί με δύο πολύ καλούς του φίλους το ντομάτα. Το 2015 ξεκινάει το όνειρο του Πινόκιο το οποίο συνεχίζει έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία και απήχηση από τον κόσμο, ο οποίος γεύεται τα διαφορετικά πιάτα του.