kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ψάχνουν “στέγη” στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

17 Ιανουαρίου 2024
09:25

 

“Βροχή” τα αιτήματα, προς τον Περιφερειάρχη, για απασχόληση στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, από πρώην αυτοδιοικητικούς (α’ και  β’ βαθμού αυτοδιοίκησης) που επέστρεψαν στην εργασία τους, αφού δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις εκλογές του Οκτωβρίου, καθώς κι από μέχρι πρότινος αποσπασμένους μόνιμους υπαλλήλους σε διάφορα πόστα, που κι αυτοί γύρισαν στις οργανικές τους θέσεις. Αναζητούν μια θέση (κάποιοι εξ αυτών εκλιπαρούν), που θα τους επιτρέψει να “δραπετεύσουν” εκ νέου. Μένει να δούμε αν ο σημερινός Περιφερειάρχης – και σε ποιες περιπτώσεις – θα ρίξει «σανίδα σωτηρίας».

H Xύτρα

33 σχόλια

  • Οι κυνηγοί καρέκλας εκλιπαρουν για σωτηρία από αυτόν που πέτυχε να εξασφαλίσει καρέκλα για την επομενη πενταετία . Άλλωστε ένα δίκιο το έχουν αφού και ο αμανατιδης ανακάλυψε την επιθυμία να μας σώσει όταν ξέμεινε από βουλευτική καρέκλα και αποζημίωση.

    • Ενώ με τον κασαπιδη δεν ήταν εικονική, βολεύτηκαν άνθρωποι που δεν τους ήθελε ο κόσμος,ξυδακι, κότες και κηπακους τώρα,και οι βολεμενοι του κασαπιδη που λήγουν οι συμβάσεις σπιτάκι τους

    • Οι μισοί άχρηστοι αποσπάστηκαν στο Πανεπιστήμιο και οι άλλοι μισοί στην Περιφέρεια.

      Είμαστε άξιοι των επιλογών μας.

  • Κύριε Αμανατίδη προσλάβετε ανέργους αυτή έχουν τής δουλειές τους και είναι μόνιμη.και αναρωτιέμαι γιατί να δουλεύουν αυτή και να μην εργάζονται όση έχουν κάρτα ανεργίας;. είναι άδικο.

  • Κύριε περιφερειάρχη, σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας για να φέρετε κάτι διαφορετικό….. κάτι άλλο… Να πάψει πλέον το γραφείο του εκάστοτε περιφερειάρχη να έχει “παρά τω” (γραμματείς και παρατρεχάμενους). Λίγοι και άξιοι, και όχι πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι…..!!!!!!!!!! Ας γυρίσουν στην εργασία τους επιτέλους, φτάνει πια….. Όχι άλλο 🐔 κοτούλες και κηπάκους……..

  • Κύριε Περιφερειάρχη μην ασχολείστε να τακτοποιήσετε τους γνωστούς αγνώστους , καθώς και τους συνταξιούχος που παραμένουν σε υπηρεσίες ενώ θα έπρεπε ήδη να αποχωρήσουν . Τα νέα μαθαίνονται αμέσως και καλό θα ήταν αυτοί οι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους . Θα σας εκθέσουν με τις ενέργειες τους και είναι κρίμα . Είναι συνταξιούχοι και δεν το έχουν καταλάβει . Θα πρέπει να το καταλάβουν . Να προσλάβετε νέους ανθρώπους!!!

  • Κάποιοι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θέλουν στον Αμανατίδη , αλλά έχουσι γνώση οι φύλακες. Παραμύθια με συμβάσεις και θεωρίες παρελθόντος , δεν θα περάσουν έτσι . Θα περάσουν από το μικροσκόπιο. Σε όλα τα θέματα πρέπει να υπάρχει όχι μόνο το νόμιμο αλλά και το ηθικό.

  • Αγαπητέ Γιώργο , έχεις ενημερωθεί ότι κάποιοι ενώ βγήκαν στην σύνταξη συνεχίζουν να εργάζονται σε υπηρεσίες ? Πως γίνεται αυτό ? Πως παραμένουν στην θέση τους ? Είμαι και εγώ συνταξιούχος και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι, γίνεται να επιστρέψω?

    • Συνταξιούχος και συνεχίζει να να εργάζεται? Και πως αμείβεται ή θυσιάζεται? Είναι δυνατό ? Και οι υπάλληλοι εκεί κοιμούνται? Τι κάνουν? Τι άλλο θα ακούσουμε. Αίσχος!!!

  • Γιώργο μια συμβουλή , άσε τον συνταξιούχο να πάει σπίτι του και κάνε προσλήψεις με νέο κόσμο. Δεν είναι το θέμα μας να τακτοποιήσουμε πάλι το παρελθόν . Έχουμε προβλήματα που πρέπει να λύσουμε για την ανάπτυξη της περιοχής και όχι να τακτοποιήσουμε τους γνωστούς πάλι. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι. Καλό είναι να μην γίνουν λάθος κινήσεις εξαρχής. Μην σε παρασύρουν ότι αυτός είναι το κέντρο του κόσμου. Ψάξε , μάθε , δες και σκέψου κάτι τέτοιο μην βάλεις σε περιπέτειες όλον τον σχεδιασμό.

  • Για όλους που περιμένουν στην γωνία τον Περιφερειάρχη να δούνε πρώτα τις αλλαγές που φέρνει στην περιφέρεια. Ακόμα δεν εφυγαν οι του Κασαπίδη απο πάνω

  • Μεγάλο λάθος η απόσπαση της Κυριακίδου άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για να θέλουν όλοι όσοι βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα να ωφεληθούν όταν η κυρία ήταν η αυλικός του κασαπιδη.
    ΚΑΛΆ ΚΡΑΣΙΆ!!!!!

  • Η αρχή έγινε από πρώην υποψήφια Βουλευτίνα που ήδη κατέλαβε μια θέση στο γραφείο του περιφερειάρχη,απο μια άλλη που ήταν και συνεργάτης του πρώην περιφερειάρχη,όλο οι ίδιοι και ίδιοι.Και τα παιδιά μας φεύγουν εξωτερικό με σπουδές και μεταπτυχιακά.Αληθεια η πρώην υποψήφια βουλευτής τι προσόντα έχει?Φίλη του Κυριάκου φυσικά.Δεν αλλάζει ο κόσμος όσο κάνει τις ίδιες κινήσεις ο νυν,άλλα μας έλεγε προεκλογικά.

  • Νομίζω ότι δεν χρειάζονται σανίδα σωτηρίας αλλά βρεγμένη σανίδα. Από αυτά που βλέπω ο κ. Αμανατιδης θα αποδειχθεί χειρότερος του Κασαπιδη!

  • Γιώργο ακόμα δεν ξεκίνησες και έχασες το παιχνίδι όσο για δουλειές σε παραδέχομαι βολεψες αυτούς που σε έβριζαν είσαι Ο καλύτερος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.