Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

18 Ιανουαρίου 2024
15:39
Κανένα σχόλιο

            Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών είχε την Πέμπτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

            Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, καθώς και οι περαιτέρω πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, σε συνέργεια με τον Δήμο, προκειμένου να στηριχθεί και να αναβαθμιστεί η εμπορική κίνηση αλλά και τα προϊόντα της περιοχής.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου, τόνισε και κατέστησε σαφές πως, μεταξύ των προτεραιοτήτων της  νέας Δημοτικής Αρχής, είναι η εξωστρέφεια της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και η προώθησή της μέσω προγραμμάτων δημοσιότητας των προϊόντων της περιοχής, αλλά και μέσω δράσεων, όπως συγκεκριμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις,  όπου η τοπική παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.