kozan.gr: Ν. Φαραντούρης από την Κοζάνη: “Τα πράγματα έχουν αλλάξει άναρχα – Είδα υγειονομικές δομές απαξιωμένες και υποστελεχωμένες σε Κοζάνη, Γρεβενά και Φλώρινα. Έχω την αίσθηση πως η περιοχή δεν είναι στο μικροσκόπιο, ούτε στις προτεραιότητες της κυβέρνησης” (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2024
17:14

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, στα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, το πολιτικό στέλεχος του κόμματος, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου,  Νικόλας Φαραντούρης, o οποίος αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ασκώντας κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση.

2 σχόλια

  • Μυαλο δεν βαλατε,κανατε αντιπολιτευση απο το 2019 εως το 2023 καταστροφολογοντας,μεδενιζοντας,και καταγγελατε τα παντα και τους παντες.Εγιναν οι εκλογες και χασατε με 22 μοναδες διαφορα και συχιζετε με την ιδια τακτικη,στις ευρωεκλογες να ειστε ευχαριστημενοι αν εχετε διψηφιο ποσοστο,αν και δεν το βλεπω!!!!

    • Καιρο ειχες να αναπαραγεις το αφηγημα σου εσυ
      Οταν μαθετε εκει στο μπλε τσιρκο σας το μπαταχτσιδικο να κανετε και καμια αυτοκριτικη τοτε εχετε καθε δικαιωμα να κρινετε τους αλλους , οσο θα εχετε αυτο το υφακι της αλλαζονειας και του δηθεν ψευτομεσσια που ταχα μας εσωσε….θα τα ακουτε κι απ την καλη κι απ την αναποδη.

      Οσο για το εκλογικο αποτελεσμα ειδαμε πολυ καλα τι εγινε και ποιος κερδισε κοροιδο ε κοροιδο…μεγαλος νικητης ουσιαστικα ηταν η αποχη , και οχι το τσιρκο σας (αυτο που χρωσταει κατι δις στις τραπεζες) ζητημα να ειχατε παρει 22% μολις και με τα βιας και αν δεν ψηφιζαν οι αποδημοι και οι εκ του εξωτερικου ουτε καν τοσο.
      Κυβερνατε δηλαδη με ενα 20% και χαιρεστε ρε ανεκδιηγητοι? Ποσο αλλαζονες και διψα για καρεκλα εχετε στην κλεφτοδεξια των Πατσηδων ρε καημενα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι