kozan.gr: Xαμός στη συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας μεταξύ Κιοσε & Κασαπίδη: “Εμείς κυριε Κασαπίδη δε ρωτάμε τον Πνευματικό μας. Και τις κωλοτούμπες εσείς μας τις μάθατε”, του είπε ο Ι. Κιοσές – “Ο κ. Κιοσές αποφάσισε να κάνει κωλοτουμπα. Τώρα αν έχω εγώ Πνευματικό και τον ενοχλεί αυτό να του πω ότι ποτέ δεν ήμουν υποκριτής ούτε φαρισαίος”, του απάντησε ο Κασαπίδης (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2024
23:08

Ένταση σημειώθηκε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, το βράδυ της Πέμπτης 18/1, μεταξύ του πρώην Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη και του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, περιφερειακού συμβούλιου της συμπολίτευσης, Ιωάννη Κιοσέ, όταν ο πρώτος, στη συζήτηση για την άδεια εγκατάστασης  φωτοβολταϊκών στο ορυχείο Αμυνταίου κι αφού άκουσε την τοποθέτηση του δεύτερου, τον κατηγόρησε για κωλοτούμπα με τον Ι. κιοσέ να απαντά, σε ειρωνικό τόνο προν τον Γ. Κασαπίδη, πως τις κωλοτούμπες εκείνος τους τις έμαθε με τη διαφορά ότι αυτός δε χρειάζεται να ρωτά τον πνευματικό του. Στην αιχμή περί του πνευματικού επανήλθε ο Γ. Κασαπίδης ανταπαντώντας στον Ι. Κιοσέ πως αν έχει Πνευματικό και τον ενοχλεί αυτό τουλάχιστον αυτός δεν είναι υποκριτής ούτε φαρισαίος.

32 σχόλια

  • Μεγαλύτερος υποκριτής και φαρισαίος από εσένα Κασαπιδη δεν υπήρξε… πόσο κόσμο κοροϊδέψεις στην Περιφέρεια όλα αυτά τα χρόνια δεν περιγράφεται..ο κόσμος σε τιμώρησε.ασε τις εξυπνάδες και πάνε βαλε κανένα κήπο η πικρία σου δεν περιγράφεται

  • Ο Κιοσες εχει σκάσει που δεν έγινε αντιπεριφερειάρχης ενώ όλοι οι άλλοι πρώην του Κασαπίδη γίνανε .

  • Διαφωνία για το ποιος κάνει μεγαλύτερη και ωραιότερη κωλοτουμπα…..Ο δάσκαλος ή ο μαθητής (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους)…Τι ψηφίσατε ώρες λεβεντες;;;; Αφού τους ξέρατε γιατί τους ψηφιζατε;;;;Αντί να ξεσηκωθουν ενάντια στην μεγαλειώδη αδικία που υφίσταται ο τόπος, αυτοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, ενώ ξέρουν καλά ότι φταίνε!!!Η πάγια τακτική τους ή μπάλα στην κερκίδα!!Γεωργία είσαι η καλύτερη με διαφορά,αλλά είμαστε τόσο μπουφοι που δεν ξεχωρίζουμε αυτούς που πρόσφεραν ή προσφέρουν πραγματικά σε αυτό τον τόπο.Για μια ακόμη φορά βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας!!!

    • Και μια ζωη ηταν απων απ τα μεγαλα προβληματα
      αντε τωρα με τον ανυπαρκτο Κασαπιδακο , ευτυχως απαλαγηκαμε απο δαυτον , αρκετη κοροιδια εριξε στην περιοχη και με το υφακι χιλιων καρδιναλιων νομιζε οτι θα τον επαινουν μια ζωη.

      • Ναι αλλα ο “δαυτος” ειχε τον Κιοσσε διπλα του. Τι εγινε ρε παιδια, ο Κιοσσες επαθε φωτιση, ή μηπως εχει και ο Κιοσσες “πνευματικο” και τον εστρεψε ναντιον του Κασαπιδη. Λεω εγω τωρα…

  • Κασαπιδη πηγαινε στον πνευματικο σου να του παρεις την αδεια
    και μετα βαρα τηλεφωνα κατω στον συμμαθητη του τον Κουλη για καμια θεση ξερεις εσυ.

    • Οποτε να φανταστω ο κυριος Κιοσσες αποκαλει τον πρωθυπουργο Κουλη… Μηπως ο κυριος Κιοσσες εχει και προβλημα αυριο μεθαυριο με τον Αμανατιδη. Και ο Αμανατιδης καποιου συμμαθητης θα ειναι

  • Ολοι υποκριτες πανω απο 2000 αιτησεις μικροεπενδυτων ειναι στα συρταρια της περιφερειας γιατι ο κασαπιδης δεν υπεγραφε. Λογω αυτης της καθυστερησης αποτελεσμα οι μεγαλες εταιρειες να παρουν ολα τα δικτυα και οι μικροι να μην κανουν επενδυση. Και τωρα τι????

    • Έλα ρε Δημητράκη ηρέμησε. Οι μικροεπενδυτές της περιφέρειας έμειναν εκτός απο νόμο που ψήφισε και ο Αμανατίδης παραμονεσ 15αυγουστου του 2022, που πρόταξε τους μεγάλους ομίλους και δέσμευσε τον ενεργειακό χώρο για δικές τους μελλοντικές ανάγκες και πέταξε απέξω τα μικρά φωτοβολταϊκά της Περιφέρειας μας. Ούτε τα σχολεία μας δεν μπορούν να συνδεθούν …. Θυμόμαστε όλοι την υπόθεση που έβγαλε στον αέρα ο Κεπαπτσογλου..άραξε στον μισθουλακο σου τώρα και περίμενε τα ανταποδοτικά σου…. αλλά μην προκαλείς με ψέματα

  • Κασαπίδη στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Εκεί είσαι. Εσύ δεχόσουν τον Ρουβά. Τους μικρούς δεν τους ήθελες. Οι μικροί ήθελαν Αμανατίδη και Κιοσέ. Όχι εσένα και τους γύρω σου. Έφυγες πάει.

    • Ο Κασαπιδης εφυγε… Να χαιρεσαι τον Κιοσσε φιλαρακι. Απλα ελπιζω να μην εχεις πνευματικο, γιατι αν εχεις ο κυριος Κιοσσες θα σε “κοψει”

  • Δεν καταλαβα… Υπερ Κιοσσε ειναι το σχολιο. Μηπως ο κυριος Κιοσσες ειναι εναμτιον της εκκλησιας στο κατω κατω…. Μηπως για τον κ. Κιοσσε οσοι εχουν πνευματικο απλα “δεν κανουν”… Κυριε Κιοσσε, μεχρι χθες, με τον Κασαπιδη ήσουν. Οταν σου μαθαινε και καλα κωλοτουμπες γιατι δεν μιλαγες

    • ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ.

      Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ;

      ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.