kozan.gr: Οι χαρακτηριστικές γκριμάτσες κι αντιδράσεις του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του χθεσινού περιφερειακού συμβουλίου και την κριτική που δέχτηκε από Ζεμπιλιάδου και Κασαπίδη (Βίντεο)

19 Ιανουαρίου 2024
08:28

 

Οι χαρακτηριστικές γκριμάτσες κι αντιδράσεις του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του χθεσινού περιφερειακού συμβουλίου και την κριτική που δέχτηκε από Ζεμπιλιάδου και Κασαπίδη.

36 σχόλια

  • Άντε η ζεμπιλιαδου να κάνει κάποια κριτική….ο απερχόμενος απορώ ακόμα τι μιλάει να πει τι; Δεν το έλαβε ακόμα το μήνυμα των εκλογών;
    Ας μιλήσει με τον πνευματικό του να τον συμβουλευτεί λίγο να του δώσει να καταλάβει ότι η αλλαζονεια και η αναλγησία τιμωρούνται

    • ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ;
      ΤΙ ΨΥΧΟΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙΑΥΤΟΙ;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

      ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ;
      ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ.

      Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.

      ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
      Ή ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ;

      • Ετσι κανω μονο με ανυπαρκτους σαν τον Γιωρικα σου που 4 χρονια καταφερε να ερημωσει την περιοχη και να προκαλεσει μονο χαος και να εκτοξευσει την ανεργια στα υψη. Επειδη δεν ειμαι χαχολος προβατακης νουδουλακης να σκυβω το κεφαλι και να λεω ναι σε ολα η να πουλαω προπαγανδα και σανο στους αλλους λεγοντας πως ολα πανε καλα και φταινε μονιμως οι αλλοι , δεν σημαινει οτι δεν ειμαι και αντικειμενικος.
        Αν ηταν οντως σωστος εγω πρωτος θα πηγαινα και θα τον ψηφιζα και θα ελεγα μπραβο ειναι ωραιος.

        Και ασε αυτες τις γενικολογιες κατα μερος δεν με ξερεις για να γραφεις τι κανω εγω με τους αλλους ανθρωπους
        εγω μιλαω για τον πολιτικο Κασαπιδη
        δεν αναφερομαι στο τι σοι ανθρωπος ειναι και ουτε με νοιαζει κιολας να μαθω. Τον Πολιτικο Κασαπιδη ομως ναι..εχω καθε δικαιωμα να τον κρινω γιατι τον εζησα και τα τελευταια 4 χρονια αλλα και πιο παλια ως βουλευτη και ειδα το τι εκανε η μαλλον το τι δεν εκανε ως οφειλε.

    • Ας μιλήσει με τον πνευματικό του………..

      Το θράσος σου έπιασε ταβάνι.
      πως κάνεις αναφορά σε πρόσωπο που δεν γνωρίζεις ; έκδηλη η ασέβειά σου εκτός κι αν είσαι μικρονοïκός !

      • Το θρασος του Γιωρικα να δεις που ειχε φτασει 4 χρονια που τον ανεχομασταν
        οχι απλα ταβανι ουρανο και γαλαξια ειχε αγγιξει. Και δεν ειναι καμια ασεβεια , η αληθεια ειναι…. τοσα χρονια μας ειχε σκοτισει μη πω τι… για το οτιδηποτε δηλωνε ολο οτι θα συμβουλευτει τον πνευματικο του , δικα του λογια λεω οχι δικα μου. Δεν ηταν 10 χρονων παιδακι να λεει θα ρωτησηω την μαμα μου…. ετσι?
        Ο κοσμος τον ειχε κανει περιφερειαρχη για να δει την ζωη του να καλυτερευει οχι να ακουει ανοησιες και να βλεπει αναλγησια και πνευματικους.
        Αν ηθελε πνευματικους θα παει στις εκκλησιες. Αλλο η πολιτικη κι αλλο η θρησκεια. Μαθετε να τα ξεχωριζετε καποια πραγματα και οχι να τα μπλεκετε ολα μαζι αχταρμα , αλλιως σπιτια σας!

  • Φίλε Αμανατίδη σε δεκαπέντε μέρες ξεκίνησε η αποδόμηση του διοικητικού σχήματος σου.τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει και αυτά που ακούγεται ότι θα προσλάβεις συν η άκαιρη απόσπαση της Κυριακίδου θα δημιουργήσουν εκτροχιασμό που δε θα συμμαζευεται μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα.η περιφέρεια είναι πολιτική οντότητα και θέλει άλλη διαχείριση διοίκησης.

    • Για όσους παραπλανιυνται. Η Κυριακιδου είναι μονιμη υπάλληλος της περιφέρειας. Δεν βολευτηκε τη βάλανε σε υπηρεσία ουσιαστικά της περιφέρειας.
      Ο Αμανατιδης σε 10 εργάσιμες ημέρες κατάφερε να θέσει όλα τα θέματα με λύσεις στην Αθήνα.
      Τα υπόλοιπα για λαϊκή κατανάλωση.

  • Η «σοβαροτητα» του ανθρώπου σε πέντε εικόνες…. Κρίμα … κύριε Αμανατίδη απ ότι φαίνεται για τα μεγάλα δεν μπορείτε, τουλάχιστον κρατήστε την σοβαρότητα σας

  • Πολύ καλά έκανε ο Αμανατίδης. Ο πρωυν ευτυχώς έφυγε και το γραφείο του. Δεν αντεχόταν με τίποτα.Δεν δ|έχονταν κανέναν εκτός από μερικούς. Η αλαζονεία στο φουλ? Άνθρωποι που τους στήριξαν και έτρεξαν μαζί τους τους γύρισαν πλάτη.Οι σύμβουλοι του δεν τον ήθελαν.

  • Με το καλημέρα ο βασιλιάς είναι γυμνός. Φαίνεται πως το να κυκλοφορείς με ένα φάκελο στα χέρια δεν αρκεί για να διοικήσεις ολόκληρη περιφέρεια με τόσα προβλήματα.

  • Αμανατιδη αγνόησε τους .Ο κόσμος δεν τους ήθελε.Ουτε τον Κασαπιδη ούτε την Ελπίδα.Τα έδρανα της αντιπολίτευσης και πολύ τους είναι.

    • Αγνόησε τους…… πολύ δημοκρατική συμβουλή . Συνεχίστε έτσι και η αλαζονεία του Κασαπίδη θα είναι τίποτε μπροστά σε αυτήν του Αμανατίδη! Καλούς συμβούλους έχει συνεχίστε έτσι αυλοκόλακες!

    • Αυτο ειναι το λιγότερο , οι θερμότεροι υποστηρικτές και υποκινητές της υποψηφιότητας στηριξανε συγκεκριμένο βουλευτή για τις βουλευτικές εσκεμμένα δεν στηριξανε Αμανατίδη για να μη βγει και μετα του είπανε βάλε για περιφέρεια . Και αυτος έβαλε . Μπράβο του που βγηκε βέβαια η αλήθεια να λέγεται

  • Πολλή ένταση βλέπω.Η αντιπολίτευση ας χαμηλώσει τους τόνους.Ειναι πολύ νωρίς για να κουνάει το δάχτυλο.Ας κάνει την αυτοκριτική της .Μετα βλέπουμε.

  • Με το να κάνεις γκριμάτσες δυσανασχετησης,θα αποτρέψεις την αλήθεια,ψέματα λέει η Ζεμπιλιαδου;Αφού σε ότι σας έλεγε ο αρχηγός σας λέγεται ναι!!!Ακόμα και για την μετεγκασταση της Ακρινης,οι τέσσερις σας ψηφίσατε κατά!!!!!Γι αυτό σοβαρευτειτε γιατί μπορεί να εκλέχθηκε ΠΔΜ, αλλά δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου!!!

  • Αγνοήστε τους ανίκανους τα αποτέλεσματα της δουλειάς της Περιφερειακής Αρχής Αμανατίδη θα είναι εξαιρετικά…Όσο για τα έργα και τις ημέρες Κασαπιδη Δαδαμογια κ ΣΙΑ όλα θα ελεγχθούν ένα προς ένα…Όλα θα βγουν στο Φως….

  • Όσο και να προσπαθας (κατά το προσπαθαει)που είπες στην ομιλία σου,έδειξες από την αρχή ότι είσαι Π.Π.Ε.(Περιφερειαρχης Περιορισμένων,Επιδοσεων).Αλλά τι να κάνεις κι εσύ πολλές οι δεσμεύσεις,πολλα τα ρουσφέτια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.