kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα, με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στην είσοδο της Κοζάνης από Λάρισα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Ιανουαρίου 2024
10:17

 

Τροχαίο ατύχημα, με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στην είσοδο της Κοζάνης από Λάρισα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 πρωί της Παρασκευής 19/1. Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

κο

12 σχόλια

  • Μόνο στης υλικές ζημιές να μένουν… Αλλά εδώ θέλω να πω το κρεσεντο ανακοινώσεων πως φταίνε οι γέφυρες που γινόντουσαν ατυχήματα λόγω ελλείψεως ορατότητας.. Τι έχουν να πουν τώρα εκείνοι οι υπεύθυνοι της (ανευθυνότητας)

    • Ένας είναι ο υπεύθυνος πού γκρέμισε τής γέφυρες τέλος τώρα Τέλος…..και θα τον στοιχειώνει μία ζωή το δυστύχημα στα Τέμπη
      Τέλος τώρα Τέλος……

  • Ε σιγά καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία αφού όλος ο κόσμος σε όλη τη χώρα ψάχνει να βρει τροχονόμους στους δρόμους να κάνουν ελέγχους για της παρανομίες

  • Όσο οι αρμόδιοι κρύβονται επί σειρά ετών πίσω από την πραγματικότητα αυτά θα συμβαίνουν συνέχεια. Το σημείο είναι προβληματικό, έχει μεγάλη κίνηση και οι εγκάρσιες διελεύσεις είναι εκατοντάδες καθημερινά. Απαιτείται ανασχεδιασμός για να δοθεί λύση. Ίσως ένας κυκλικός κόμβος να μειώσει την επικινδυνότητα. Όσο μένουν απλά ότι απαγορεύεται η εγκάρσια κίνηση τόσο θα συμβαίνουν ατυχήματα γιατί δεν τηρείται σχεδόν από κανέναν….

  • Άλλο ένα προστέθηκε στα δεκάδες που έχουν γίνει εκεί. Ρίξανε την γέφυρα διότι υποτίθεται ότι ήταν υπαίτια των ατυχημάτων επειδή έκοβε την ορατότητα αλλά συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό. Όσοι έρχονται από Σερβια πηγαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε συνδυασμό με ότι όλοι που χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο τους εξυπηρετεί να πηγαίνουν απέναντι γλιτώνοντας την κίνησης της Ιωνιας και Γκέρτσου δημιουργούν αυτά τα ατελείωτα ατυχήματα. Άχρηστοι στο δήμο ως συνήθως τόσα χρόνια δεν έκοψε σε έναν να φτιάξουν κυκλικό κόμβο όπως είπαν και οι υπόλοιποι εδώ στα σχόλια πιο πριν.

  • Ο Δεσποτίδης είχε πει πως δεν μπορεί να γίνει εκεί κυκλικός κόμβος. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε τόσο. Η σήμανση στις παράπλευρες οδούς είναι αντάξια ενός Ιωαννίδη κι ενός Μαλούτα. ΈΞΙ (6) τσιμεντένια σαμάρια έκανε ο Μαλούτας στο Ξενία για ρουσφετάκι, κανένα στα σχολεία, κανένα κι εκεί που τσακίζεται ο κοσμάκης. Υπάρχει ηθική αυτουργία για όσα γίνονται στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

  • Κυκλικός κόμβος χρειάζεται και αξίζει πραγματικά να γίνει εκεί για να εκτρέπεται η κίνηση της Γκέρτσου σε παράλληλους δρόμους. Ούτε απαγορεύσεις ούτε φανάρι, μόνο κυκλικός κόμβος και μάλιστα άμεσα, όχι αλλά ατυχήματα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.