kozan.gr: Κοζάνη: Ξεκίνησε, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η διημερίδα με θέμα «Ο αναπτυξιακός ρόλος του Πολιτισμού στην εποχή της Μετάβασης»

19 Ιανουαρίου 2024
18:27

  Το λογοτεχνικό περιοδικό & φορέας Πολιτισμού «Παρέμβαση» διοργανώνει διημερίδα (19 & 20 Ιανουαρίου) με θέμα «Ο αναπτυξιακός ρόλος του Πολιτισμού στην εποχή της Μετάβασης». Η Διημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, καθώς και το  Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), το   Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

13 σχόλια

  • Η αντιπερειφερειάρχης πολιτισμού, η αντιδήμαρχος τουρισμού και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού απεχώρησαν νωρίς. Γιατί; είχαν όλοι δουλειές; Το ήξεραν εκ των προτέρων και ήταν και συνδιοργανωτές. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…άσε που θα άκουγαν και ενδιαφέροντα πράγματα που αμφιβάλλω αν τα γνωρίζουν.

  • Φοβερή διοργάνωση. Τρεις κι ο κούκος. Μάλλον δεν κάλεσαν κανέναν φορέα πολιτισμού της περιοχής. Τους έφαγε η μεγαλομανία τους διοργανωτές.

  • Βγηκαν φωτογραφιες τους τραβηξαν και βιντεο γιατι να καθησουν, λες και τους ενδιαφερει ο πολιτισμος? Με την ιδια ευκολια θα ηταν και σε ημεριδα για σκουπιδια.

  • Αν είναι για δουλειά δεν μαζεύεστε.Για λόγια παχιά πρώτοι. Καλά που είστε και εσείς και είδαμε ανάπτυξη μεγάλη. Μπράβο σας.

  • Ενώ εσυ γνωρίζεις ότι αυτού του τύπου χρηματοδοτούμενες εκδηλώσεις γίνονται με παλια υλικα τύπου Γερουλάνου Μαλουτα χωρίς και εν άγνοια των πολιτών που εναι οι βασικοί παράγοντες για την ανάπτυξη και τον πολιτισμό .
    Η παρέμβαση για τέτοιου ειδους εκδηλώσεις δεν συγκινεί και δεν κινεί νήματα γιατί τις κάνει για το φαινεσται καποιων …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.