Συμμετοχή του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη σε ημερίδα για την Πολιτική Προστασία 

20 Ιανουαρίου 2024
15:27

Τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στην ημερίδα «Πολιτική Προστασία & Ενεργειακά Ζητήματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από την «Βεργίνα Τηλεόραση». Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από την κλιματική αλλαγή, στις ιδιαιτερότητες της Δυτικής Μακεδονίας ενώ παρουσίασε και σειρά προτάσεων που σχετίζονται με τις συνεργασίες που απαιτούνται με τους Δήμους και άλλους φορείς της Δημόσιας Διοίκησης.

Απόσπασμα της ομιλίας του κ. Αμανατίδη στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=GiTgE4QJdEQ

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.