Σ. Κιάνας: “Προκηρύχθηκαν τα δύο αναμενόμενα προγράμματα τα οποία αφορούν ενίσχυση νέων και υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στις περιοχές σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης”

20 Ιανουαρίου 2024
19:08
Προκηρύχθηκαν τα δύο αναμενόμενα προγράμματα τα οποία αφορούν ενίσχυση νέων και υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στις περιοχές σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης.
Τα επενδυτικά σχέδια αφορούν επιχορηγούμενο προϋπολογισμό από 20.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ, με το ποσοστό ενίσχυσης να ανέρχεται στο 70%. Στις επιλέξιμες δαπάνες των Δράσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος, εξοπλισμός και μεταφορικά μέσα, παροχή υπηρεσιών και δαπάνες λογισμικού.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης είναι η 8η Φεβρουαρίου 2024 με καταληκτική ημερομηνία την 8η Απριλίου 2024.

9 σχόλια

  • Μπράβο κύριε Κιάνα. Δεν είναι τυχαία η πρωτιά που είχατε στις εκλογές. Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο ενδιαφέρον κοντά στους πολίτες. Έχουμε ανάγκη να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά άτομα σαν εσας.

    • Το γραφείο που έχει αυτή τη δουλειά κάνει. Ετοιμάζει προτάσεις για χρηματοδότηση επί ΠΛΗΡΩΜΗ. Ποιο ενδιαφέρον για τους πολίτες και πράσινα άλογα?

  • Δαπάνες για αγορά επαγγελματικού οχήματος μέχρι 50.000 αποκλειστικά ηλεκτρικό! Για ποιό λόγο αποκλείονται άλλα οχήματα και επιδοτείται μόνο ηλεκτρικό; Στην περιοχή μας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν είναι πρακτικό για επαγγελματική χρήση.

    • Με τη σημερινή τεχνολογία μπαταριών, είναι εντελώς λάθος να πάρει κανείς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι πιο βαρύ και γι’ αυτό πιο ενεργοβόρο απ’ τα συμβατικά.
      Οι επιδοτήσεις δίνονται για να πουλήσουν οι ΓαλλοΓερμανοί αυτά που μένουν απούλητα στην ΕΕ και στη Νορβηγία, επειδή εκεί κόπηκαν οι επιδοτήσεις!

  • Λάθος τίτλος σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης. Καμία κυβέρνηση δεν τα έφερε αυτά είναι κονδύλια του ΕΣΠΑ που ούτως ή άλλως θα ερχόταν μην γράφετε ότι να ναι για να πλασάρεται τον Κίανα και τον κάθε Κίανα.

  • Τα προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε έχοντες. Κάποιος που έχει 124.000 κεφάλαιο μπορεί να συμμετέχει. Το μεταφορικό μέσο που επιδοτείται είναι μέχρι 50.000 αποκλειστικά ηλεκτρικό. Έτσι καταπολεμάμε την ανεργία και φέρνουμε τη δίκαιη μετάβαση;

  • με 100.000 δεν μπορει να γινει σοβαρη επενδυση στο πνευμα της απολιγνιτοποιησης παραμονο αρπαχτες μεχρι πριν λιγο καιρο μιλουσαν για 7.000.000.0000000 και βαλε μπορουν να μας πουν που ειναι αυτα τα χρηματα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.