kozan.gr: Κρίσεις Πυροσβεστικής: Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους (δηλ. αποστρατεύθηκαν) οι Κωνσταντίνος Τσαλίκης & Κωνσταντίνος Μαυροματίδης 

21 Ιανουαρίου 2024
08:12

Όπως σας παρουσιάζει το kozan.gr,  το βράδυ του Σαββάτου 20/1, με απόφαση του Πρωτοβαθμίου Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους (δηλ. αποστρατεύθηκαν) κρίθηκαν ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Τσαλίκης κι ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης  Κωνσταντίνος Μαυροματίδης. Κι οι δύο αποστρατεύονται με το βαθμό του Υποστρατήγου.

 

 

 

22 σχόλια

  • Το κομματικό κράτος της δεξιάς ποτέ δεν πεθαίνει. Δυστυχώς για τον κώστα μαυροματίδη ς δεν ψήφιζε νέα δημοκρατία. Αν θα δείτε από τους αριθμούς μητρώων είναι ο μικρότερος που αποστρατεύεται. Βέβαια να θυμίσω εδώ ότι ο κώστας μαυροματίδης ενώ είχε περάσει στις εξετάσεις του 89 δημοκρατία του μητσοτάκη τότε ακύρωσε το διαγωνισμό και προσελήφθη – μετά τον 93 όταν άλλαξε η κυβέρνηση. Αυτό φαίνεται το σύγχρονο επιτελικό κράτος του νεότερου μητσοτάκη του τιθεν εκσυγχρονιστεί δεν το έχει ξεχάσει. Σε κάθε περίπτωση κώστα καλή σύνταξη.

  • Ο κύριος Μαυροματιδης είναι άξιος αξιωματικός και οικογενειάρχης. Τίμησε την υπηρεσία του και βοήθησε τον τόπο.

  • Ο κος Μαυροματιδης, είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και ως άνθρωπος επίσης. Και νεότατος! Ποιος ο λόγος να αφήσουν τέτοια στελέχη που παράγουν έργο; Αν ισχύουν αυτά περί κομματικών, αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι δεν τους νοιάζει αν κάτι λειτουργεί σωστά, αρκεί να έχουνε τον έλεγχο τα δικά τους παιδιά… Καλή σύνταξη ,Κώστα, με υγεία!

  • Ο κ Μαυροματίδης φεύγει με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά, επικρατούν τα κομματόσκυλα της δεξιάς ….Άξιος κ Μαυροματιδη !

  • Άξιος Καλη σύνταξη στον κ Μαυροματιδη ! Άφησε ιστορία στην ΠΥ θα είναι ένα καλό παράπηγμα για τους νεότερους αξιωματικούς . Ένας υπέροχος Ανθρωπος .

  • Κάντε τα κομματόσκυλα της δεξιάς περιφερειάρχες και αποστρατεύατε τους άξιους αξιωματικούς .Κύριε Μαυροματιδη είσαστε ένα άξιος αξιωματικός και ένα υπέροχος άνθρωπος ,έχετε αφήσει ιστορία στην διοίκηση της ΠΥ.Καλη σύνταξη να χαίρεστε την υπέροχη οικογένεια σας.

  • Όλοι για την καρέκλα… όλοι άξιοι και το μόνο που τους νοιάζει οι βαθμοί… 200 στρατηγούς έχουμε λες και είμαστε Κίνα… το μισό σώμα αξιωματικοί… φωτιά ούτε στον αναπτήρα δεν έχουν δει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι