Δήμος Κοζάνης: Κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024- Κανονικά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί

21 Ιανουαρίου 2024
13:41

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, κλειστές θα παραμείνουν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) και Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ του Δήμου Κοζάνης.

Σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

44 σχόλια

  • Ας το δουν λίγο οι διευθύνσεις της εκπαίδευσης….η τηλεκπαίδευση δεν βγάζει πουθενά….απλά δικαιολογεί το μεροκάματο των εκπαιδευτικών…στα παιδιά δεν έχει κανένα όφελος…δεδομένου ότι “κοιμούνται” μπροστά στην οθόνη περιμένοντας απλά να περάσει η ώρα και οι εκπαιδευτικοί απλά χάνουν τον χρόνο τους προσπαθώντας να μεταδώσουν κάτι που δε θα έχει ανταπόκριση

      • Γιατί η τηλεκπαίδευση κάνει τους δημάρχους να κλείνουν με μεγάλη ευκολία τα σχολεία με αποτέλεσμα τα παιδιά να μη μαθαίνουν τίποτε. Πριν 15-20 χρόνια έπρεπε να ρίξει μισό μέτρο και να το παγώσει για να κλείσουν.

      • Να εισαι σιγουρη/ος ότι δεν θα τα βάλουμε. Δεν χάθηκε και ο κόμσος για μια μέρα. Κι εμάς έκλειναν τα σχολεία οταν ήμασταν παιδιά

    • Ας οψεται η φροιλάιν Κεραμέως (ράους). Βγήκαν να παίξουν τα παιδιά με το χιόνι , που βλέπουν μια φορά στα τρία χρόνια πλέον, και γύρισαν σπίτι για να διαβάσουν.

      Ψηφίστε τους!

  • Έλεος με την τηλεκπαίδευση. Αμάν κάνουμε να ξεκολλήσουμε τα παιδιά μας απο τις οθόνες. Δεν χάθηκε ο κόσμος για 1-2 μέρες.

  • Ρε πάτε καλά;
    Είναι αυτό κρύο για να κλείσουν τα σχολεία;
    Τι θα γίνει με τις δουλειές των γονιών;
    Πρέπει να παρουμε και άδεια για να κάνουμε και τηλεκπαίδευση;
    Το απόγευμα δεν θα πάει κανείς τα παιδιά του στις δραστηριότητες;

  • Ο Ελευθεριου νομιζει οτι ο δημος ειναι στη χαβαη κοιματε κουκουλωμενος τα καμβουνια -10 και παγο δεν υπολογιζει τους μαθητες δωστε τον βραβειο πρωτα αυτον και μετα αυτους που τον ψηφισαν!

  • Τι είναι αυτά Κοκκαλιαρη ?? Πας να κάνεις τον καλό ?? Ξέρεις τι σημαίνει κλείνω σχολεία ?? Ρωτάς τους εργαζόμενους γονείς που θα αφήσουν τα παιδιά ?? Με καθόλου χιόνι και -2 κλείνεις σχολεία?? Τι ανευθυνότητα είναι αυτή?? Στο Βόιο και στην Καστοριά έχει διπλάσιο χιόνι και θα ανοίξουν μια ώρα αργότερα… Μπείτε στο ύψος των περιστάσεων που έχει η θέση σας … Ντροπή

    • Δεν είναι το χιόνι το πρόβλημα. Το λένε και στην ανακοίνωση.
      Αύριο το πρωί θα έχει – 7, σε κάποια σσιτ λένε – 9.
      Μέσα στις τάξεις ξέρετε τι κρύο θα έχει, με κλειστά τα καλοριφέρ σπο την Παρασκευή;
      Θα αρρωστήσουν όλα τα παιδιά

    • Που το είδες το -2 εσυ και μια χαρά χιόνια έχει εσένα το πρόβλημα σου είναι άλλο δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις γίνει εξωφρενων

    • το προβλημα σου εσένα είναι το που θα αφήσεις τα παιδια σου και αγνοώντας τους κινδύνους με – 10 βαθμους για αυριο ?? ….κριμα σε αυτή την ηλικία τετοιες σκεψεις

    • κλεισε μια θεση σε ενα παρκινγκ και παρκαρε τα εκει, ουτως ή άλλως – οπως φαινεται απο αυτα που γραφεις – το σχολείο το εχεις μονο για παρκινγκ των παιδιων σου, εργαζομενε!

    • Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις θέμα να περιμένουν στη στάση τα παιδιά με θερμοκρασία κοντά στους -8. Ούτε έχεις θέμα αν κατά τη μετακίνηση τόσων παιδιών συμβεί ένα ατύχημα γιατί σε μια στροφή δεν έπεσε αλάτι.

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8.Οσο για την τηλεκπαιδευση δε χαθηκε και ο κοσμος σν δε γινει.

  • Τα καλά των προηγούμενων ξεκίνησε και αυτή η δημοτική αρχή?
    Ήθελα να ήξερα το σκεπτικό πίσω από τέτοιες αποφάσεις!
    Ανοίξτε τα σχολεία αργότερα, όχι κλειστά, τηλεκπαίδευση και βγάλτε άκρη οι εργαζόμενοι που θα αφήσετε τα παιδιά!
    Οι παιδικοί σταθμοί σε τι διαφέρουν και θα ανοίξουν κανονικά?
    Δεν έχει χαμηλές θερμοκρασίες εκεί?

    • εκει τα παιδια δεν πανε ούτε φευγουν μονα τους απο το σχολειο (ούτε μπορει να βγουν μονα τους σε καμια αυλη). σκεψου λιγο, ευκολο είναι!

      • Ρε’συ μια χαρά το σκέφτομαι!
        Φύγε κακό από τα μάτια μου, που λέμε!
        Περιμένω του χρόνου που θα είναι έτοιμη πια, η νέα δημοτική αρχή της Κοζάνης, να δω τι θα έχει αλλάξει.
        Μέχρι τότε τηλεκπαίδευση “δια πάσαν νόσον και πάσαν ….ν” λοιπόν!

  • Ας είμαστε λίγο σοβαροί, θα κάνει κρύο κ λοιπόν; παγωνιά θα μου πεις… Αλλά τα παιδιά δεν έχουν ζεστά ρούχα ;τα σχολεία δεν έχουν θέρμανση; μπορούν να πάνε οι διευθυντές να ανοίξουν από σήμερα τα καλοριφερ.δηλαδή το απόγευμα θα είναι κλειστά κ τα φροντιστήρια,ή εκεί θα πάνε κανονικά; δεν παθαίνουμε τίποτα από το κρύο,αν ίσχυε αυτό τα παιδιά στη Νορβηγία έπρεπε να είναι σε μόνιμο εγκλεισμό τον χειμώνα.

    • στα φροντιστηρια τα παιδια πηγαινουν με ευθυνη του γονεα, αν γινει καμια στραβη στην αυλη ή στα σκαλοπατια του σχολειου θα τρεχει και δεν θα φτανει ο δημαρχος (και οχι μονο!)

  • ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ:
    Δεν βαρεθήκατε;;;; Ειλικρινά πείτε μου τώρα…. Δεν βαρεθήκατε;;;;;
    Κοιτάξτε ρε τις δουλειές σας!!!!

  • Αγαπητοί εργαζόμενοι πάρτε τις γονικές άδειες και κοιτάξτε τα παιδιά σας…γιαυτό υπάρχουν…. όχι για να πάς για καφέ η να την αραξεις στο σπίτι μόνος σου… υποχρεώσεις έχουμε όλοι… και τα παιδιά τα κάναμε γιατί τα θέλαμε…. Αναλαμβάνουμε λοιπόν και τις υποχρεώσεις τους ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.