Επισήμανση αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Το πεζοδρόμιο επί της οδού Γκέρτσου σε μήκος 15 μέτρων έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο κι άβατο για τους πεζούς (Φωτογραφία)

22 Ιανουαρίου 2024
19:16
Το πεζοδρόμιο αυτό επι της οδού Γκέρτσου σε μήκος 15 μέτρων έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο και άβατο για τους πεζούς, με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα για συνεχίσουν την πορεία τους. Πρέπει  να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, διότι κινδυνεύουν οι διερχόμενοι πεζοί με σοβαρό ατύχημα.

13 σχόλια

  • ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΚΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    • Υποχρέωση των υπηρεσιών του Δήμου είναι:1.να περφραξουν άμεσα το επικίνδυνο τμήμα του πεζοδρομιου για τν ασφάλεια των πεζων.
      2.να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες του κτιρίου να επισκευάζουν τις φθορές του που προκαλουν το πρόβλημα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και
      3.εαν δεν ανταποκριθουν οι ιδιοκτήτες να τις επισκευάσει ο Δήμος και να τις χρεώσει σ’αυτους.

  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΚΕΡΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΕΣ.

    ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΥΚΙΑ.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΝΕ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΤΡΕΧΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ.

  • Το σπίτι είναι ακατοίκητο εδώ και χρόνια.Μεχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης,να ενημερωθεί και επισκευάσει τις ανύπαρκτες υδρορροές οι διερχόμενο πεζοί κινδυνεύουν με κατάγματα

    • Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν πεζοδρόμια!!! Οι πεζοί κάνουν σλάλομ ανάμεσα σε κολόνες και δέντρα που είναι φυτεμένα πάνω στα πεζοδρόμια!!!

  • Υπερβολές στο μέγιστο βαθμό!!! Παγοδρόμιο!!! Ρε άντε που μου πνιγηκατε σε μια κουταλιά νερό όπως στην Αθήνα που είδαν 10 πόντους χιόνι και …. “Αποκλεισμένοι είμαστε”!!!!
    Όταν μάθει κι ο πεζός τις υποχρεώσεις του ως πεζός… Τότε θα μιλάμε!!! Αυτό ισχύει και για τους οδηγούς και τους πεζούς. Να τα λέμε όλα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι