Πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους επιχειρηματίες των cafe-bar για τις φετινές Αποκριές στο Δήμο Εορδαίας

23 Ιανουαρίου 2024
12:28

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού & Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωαννίδης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου κ. Γιώργος Κυριακίδης, προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες των café-bar του Δήμου για συζήτηση σχετικά με την Αποκριά στην πόλη μας, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14.00.

Περιμένουμε την συμμετοχή όλων, γιατί φέτος ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την Αποκριά αλλιώς.

 

9 σχόλια

  • Βλέπω η Πτολεμαΐδα μπαίνει δυνατά παντού σε λίγα χρόνια δε θα λένε πάμε στη Κοζάνη για το καρναβάλι αλλά πάμε στις Πτολεμαΐδας το καρναβάλι…Ξυπνήστε λίγο στη Κοζάνη τα μπρε μπρε μπρε ξεπερεστικανε χρειάζονται νέες ιδέες πλέον……

    • Η Πτολεμαΐδα έχει πολύ στενούς δρόμους και το κέντρο της δε βολεύει όυτε για να παρκάρουν επισκέπτες ούτε για παρελάσεις. Καλό θα ήταν αυτού τους είδους οι εκδηλώσεις να γίνουν σε ανοιχτούς χώρους και πάρκα μακριά από την κεντρική πλατεία όπου δεν χωράει τίποτα.

        • Έχει μεγαλύτερη κεντρική πλατεία, 4 ιδιωτικά πάρκινγκ γύρω από την κεντρική πλατεία και κεντρική οδό για παρέλαση με απαγόρευση στάθμευσης. Στην Πτολεμαΐδα δεν υπάρχει αμφιθεατρική πλατεία στο κέντρο, πρέπει να επιλεχθεί άλλο μέρος.

    • Αγαπητε ξυλοκοπε, οταν καταλαβεις την αξια του εθιμου των Φανων της Κοζανης και το οτι η Κοζανη εχει πραγματικα να δειξει κατι που δεν υπαρχει σε καμια αλλη περιοχη, τοτε θα σταματησεις να εισαι ενας απλός ούγκανος. Αιντε με τις ηλιθιοτητες ο καθε ούρδας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.