kozan.gr: Ετήσιος απολογισμός και κοπή βασιλόπιτας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης (Φωτογραφίες)

24 Ιανουαρίου 2024
05:14

Στο Αρχοντικό Γρ. Βούρκα στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης από τη διεύθυνση το μόνιμο και έκτακτο προσωπικό της υπηρεσίας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ιδιαίτερη σημασία είχε ο απολογισμός επιστημονικού έργου για το 2023 που ήταν αξιοσημείωτο. Σημαντικός ήταν ο αριθμός των ανασκαφών που πραγματοποιήθηκαν και βρίσκονται σε εξέλιξη, τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης σε όλο το εύρος της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης καθώς και σημαντικές δράσεις επικοινωνιακού έργου και προβολής.

Η Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κοζάνης Δρ Αρετή Χονδρογιάννη Μετόκη, μεταξύ άλλων στάθηκε στην μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους καθώς και στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τονίζοντας τη σημαντική συνεισφορά των εργαζομένων του επιστημονικού διοικητικού και τεχνικού προσωπικού στην επίτευξη του αποτελέσματος επισημαίνοντας το σπουδαίο επιστημονικό και ερευνητικό πρόγραμμα που επιτελέστηκε για μια ακόμη χρονιά καθώς και τον αναπτυξιακό ρόλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων για την περιοχή.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι