Ρυθμίσεις οφειλών προς τη ΔΕΥΑΚ – Παρακαλούμε να προσέλθουν μέχρι την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία μας, προκειμένου να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους

24 Ιανουαρίου 2024
08:06

 Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης είναι μια κοινωφελής Επιχείρηση που από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παρέχει υψηλές και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε καίριους τομείς σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης.

Η βιωσιμότητα και η εύρυθμη λειτουργία της βασίζεται στην αποπληρωμή των λογαριασμών που εκδίδει για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Για αυτό έχει μεγάλη και καθοριστική σημασία το να αποπληρώνονται οι λογαριασμοί αυτοί απ’ όλους τους πολίτες.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, φρόντισε εδώ και καιρό να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αποπληρωμής οφειλών, τέτοιο που να ανταποκρίνεται σε όλους, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθένα.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να απευθυνθούμε και πάλι προς όλους τους οφειλέτες της Επιχείρησης και να τους ζητήσουμε να προσέλθουν μέχρι την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία μας, προκειμένου να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Αυτό δεν είναι μόνο υποχρέωση τους αλλά διασφαλίζει την ισονομία που πρέπει να υπάρχει για όλους τους πολίτες- καταναλωτές.

Σε περίπτωση που ορισμένοι δεν φροντίσουν να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους εντός της προθεσμίας αυτής η Επιχείρηση θα βρεθεί στη δυσάρεστη αλλά αναπόφευκτη θέση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Σας ευχαριστούμε.

Υ.Γ. Όσοι ενδιαφέρονται να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα αποπληρωμής οφειλών μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση  https://www.deyakozanis.gr/wp-content/uploads/2024/01/rithmiseis2024.pdf

 

Από την ΔΕΥΑΚ

10 σχόλια

  • Αυτό με την ισονομία ήταν το καλύτερο. Από πότε θεωρούμε ισονομία άλλος να καταναλώνει και άλλος να αποπληρώνει; Πόσο μάλλον όταν ο ενοικιαστής-επιχειρηματίας έχει τα conne του στο Δήμο και δεν πρόκειται η παροχή νερού να κλείσει ποτέ. Αυτό δεν είναι ισονομία αλλά προστασία του επιχειρηματία εις βάρος του ιδιοκτήτη.

    Ας συνεχίσει αυτό το μέτρο η ΔΕΥΑΚ και να δίνει κίνητρο στους κακοπληρωτές.

  • Οι διοικούντες την Δευακ δεν έχουν αντιληφθεί ότι το πρόβλημα των οφειλομένων από τους καταναλωτές δεν λύνεται με αυτό τον τρόπο και πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα
    Τα μέτρα αυτά όμως για να εφαρμοσθούν πρέπει η διοίκηση να σπάσει αυγά
    Μπορεί όταν η ίδια είναι γεμάτη από παρανομίες
    Ο καιρός θα δειξει

    • Και από παρανομίες που δεν είναι ορατές. Όπως π.χ. εντολές από ψηλά να μην σταματάνε τις παροχές νερού σε καταστήματα που οφείλουν και ενώ ο ιδιοκτήτης διαμαρτύρεται.

  • Ο δήμος Κοζάνης έχει το ακριβότερο νερό στην Ελλάδα. Αυτό θα το κοιτάξετε. Μπορείτε λίγο να μας πείτε και για τους μισθούς σας; Οι δημοτικές, δημόσιες υπηρεσίες πόσα χρωστάνε στην Δευακ μπορούμε να ενημερωθούμε;Εφόσον η κυβέρνηση βγάζει στην φορά αυτούς που χρωστάνε στην εφορία, εσύ σαν δήμος γιατί δεν ανακοινώνεις ονόματα;

    • Για τους μισθούς ΔΕΝ λένε και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν. Εξάλλου, είναι Α.Ε. και ως εκ τούτου, στις γενικές συνελεύσεις του Δ.Σ. τους, το μόνο θέμα είναι η αύξηση των μισθών τους. Στο μεταξύ, ζητούν τις οφειλές των πολιτών, την στιγμή που ο ίδιος ο δήμος, είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης. Ας μας πουν το αναψυκτήριο του γηπέδου πόσα χρωστάει που μένουν αιώνες ανείσπρακτα και μετά τις νουθεσίες περί αποπληρωμής των οφειλών.

    • Όχι μισθό, μισθάρες που δεν μπορούν να διανοηθούν νέοι επιστήμονες.
      Είναι τόσο προκλητικοί , που δεν τολμούν να δείξουν το κόστος μισθοδοσίας.
      Μούγγα στην στρούγκα.

  • Η έκδοση του ετήσιου τεύχους θα έλυνε το πρόβλημα της πληροφόρησης αφού υποχρεωτικά αυτό έπρεπε να έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που θα επέτρεπαν στον καταναλωτή να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν σ’ αυτήν
    Αφού τόσα χρόνια δεν βγήκε το τεύχος γιατί κανείς δεν ελέγχθηκε
    Δήμαρχε υποσχέθηκε διαφάνεια θα εκδοθεί το τεύχος;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.