Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον» | Διαδικτυακή εκδήλωση με την εταιρία MYTILINEOS ΑΕ.

24 Ιανουαρίου 2024
13:27

Στο πλαίσιο του Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον», με διευθυντή τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Τσανακτσίδη, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση με προσκεκλημένη ομιλήτρια την Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μαρκετιγκ της εταιρίας ΜΥΤΙLINEOS AE, κ. Φιλιώ Λαναρά,  η οποία παρουσίασε το προφίλ και τις δράσεις της εταιρίας. Επιπλέον, παρέστη και τοποθετήθηκε ο Διευθυντής Εργοστασίου της Εταιρίας στο Δουβλίνο.
κ. Νικόλαος Σιδεριάς.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιπρύτανις Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Ολιστικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,, καθηγήτρια κ Ελένη Γρίβα ενώ παρευρέθησαν επίσης τα μέλη Διδακτικού Προσωπικού του Ιδρύματος κ. Ιωάννης Μπακούρος, κ. Δημήτριος Στημονιάρης και κ. Ασπασία Βλάχβεη.

Την εκδήλωση παρακολουθούσαν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Προγράμματος καθώς και  προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.