Στο επίκεντρο η Κοζανίτικη Αποκριά – Συνάντηση Δημοτικής Αρχής με Φανούς (Φωτογραφίες)

24 Ιανουαρίου 2024
19:48

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραδοσιακών Φανών για τη φετινή διοργάνωση της Κοζανίτικης Αποκριάς είχε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού Γιάννη Ιωαννίδη και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο κ. Κοκκαλιάρης υπογράμμισε την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης και ενδυνάμωσης του σπουδαίου και εμβληματικού αυτού πολιτισμικού θεσμού του τόπου μας, στοχεύοντας στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τουριστικών δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τον συνοδεύουν, πάντα σε στενή και αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους των Φανών, οι οποίοι αποτελούν τον «πυρήνα» και την «ψυχή» της Κοζανίτικης Αποκριάς.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

4 σχόλια

  • Βέβαια για να μαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε είχε καμιά καινούργια ιδέα αφού και προεκλογικά δεν είχε διατυπωθεί κάτι τέτοιο. Δεν ξέρουμε πού ακριβώς τους εμποδίζει ο προϋπολογισμός αφού έχουμε ενάμιση μήνα ακόμα και έπρεπε ήδη να έχει ψηφιστεί και από τη νέα δημοτική αρχή όμως προφανώς βρήκαν ευκαιρία να φορτώσουν εκεί τα πάντα. Όμως θα περιμέναμε έστω να δει εντυπωθεί ένα σχέδιο έστω και αν αυτό φέτος δεν μπορούσε να υλοποιηθεί αλλά αντ αυτού ακούσαμε μόνο γκρίνια και μιζέρια η κατάσταση συνεχίζεται όπως εδώ και αρκετά χρόνια για την αντιμετώπιση της απόκριας. Του χρόνου βλέπω να μας περνάει και η πτολεμαΐδα

  • Αυτό είναι που πρέπει να μας απασχολεί και μάλιστα όλο το χρόνο τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν πάντα έτσι γινόταν και έτσι θα γίνεται..Άϊ κ τ’χρον!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.