Π. Πλακεντάς (Δήμαρχος Εορδαίας): “O ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V πρέπει να λειτουργεί και μετά το 2028 με λιγνίτη – Οποιαδήποτε άλλη επίσημη ή ανεπίσημη δήλωση, θα βρει όλη την κοινωνία μας ενωμένη, απέναντι σε εκείνους που οδηγούν τον τόπο μας στην παρακμή”

25 Ιανουαρίου 2024
12:33
Mε ανάρτησή του στο προσωπικό πρόφίλ στο facebook o Δήμαρχος Εορδαίας τονίζει: “Είναι πάγια και διαρκής η θέση μας, ότι ο ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V πρέπει να λειτουργεί και μετά το 2028 με λιγνίτη. Οποιαδήποτε άλλη επίσημη ή ανεπίσημη δήλωση, θα βρει όλη την κοινωνία μας ενωμένη, απέναντι σε εκείνους που οδηγούν τον τόπο μας στην παρακμή”.

11 σχόλια

  • Καλός ή κακός το σχέδιο για την απόσυρση των μονάδων εφαρμόζετε. Ο Δήμος Εορδαίας τι σχέδια είχε και έχει εκτός από τις “αγωνιστικές” ανακοινώσεις και τις “εύκολες” αυξήσεις σε τιμολόγια;

  • Αντι στο Δήμο Εορδαίας να ασχοληθούν με την απολιγνιτοποιηση… τη μπάλα στην εξέδρα με την 5η μονάδα.. 400 εκατομμύρια σε υποδομές και εργα τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη. Βι.Πε. Νοσοκομείο, πανεπιστήμιο, βιβλιοθήκη, πλατειες, οδικοί άξονες, ασφαλτοστρώσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας και έπεται συνέχεια. Δυστυχώς για τη Πτολεμαϊδα και την Εορδαία αυτά είναι δύσκολα σπορ.

    • Έλα στην Κοζάνη, να μας δείξεις τη ΒΙΠΕ και τις θέσεις εργασίας. Μπορεί ν’ αγοράσεις και πάπλωμα, γιατί μάλλον ξεσκέπαστος κοιμάσαι και βλέπεις περίεργα όνειρα.

  • Σε ποιους ακριβώς απευθύνεστε κ. Πλακεντά? σε αυτούς που αποφασίζουν και με τους οποίους έχετε δεσμούς αίματος από τα… γεννοφάσκια σας σαν γνήσιος οννεδίτης? α ξέχασα . ανεξάρτητος κατεβαίνετε στις εκλογές.
    υ.γ
    έστω και με καθυστέρηση ετών η νυν δημοτική αρχή βρήκε επιτέλους το ΄΄κομμάτι΄΄το οποίο την χαρακτηρίζει και στο οποίο είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει άριστα. ποιο? μα τα καρναβάλια φυσικά!!! τρέμε κοζάνη!!!!!!

  • Ο Πλακετάς δεν δημιούργησε ούτε μια θέση εργασίας στην περιοχή.
    Αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ή αλλιώς ας αναφέρει τις προσπάθειες του.

  • Δημαρχε για ποσες θεσεις εργασιας θα βγουμε στους δρομους; 70 ατομα απασχολουνται στην Πτολεμαϊδα 5. Εκλεισαν τοσα ορυχεια και τοσες μοναδες. Πεταχτηκαν εργολαβικοι των 600€ στο δρομο χωρις προειδοποιηση. Κοπηκαν 8 μηνα. Η νεολαια φευγει. Δεν ανοιξε μυτη. Τωρα για ποιο λογο να ξεσηκωθουμε; Ξανα στο ιδιο εργο θεατες οπως τοτε στο ξενοδοχειο παντελιδη με τον αδωνι.

  • Δήμαρχε, πρέπει να προτείνεις συγκεκριμένα έργα που θα εξασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και να τα απαιτήσεις από την ΔΕΗ και το κράτος να γίνουν. Υπάρχουν? Έχεις? Όχι βέβαια. Μόνο κάτι φακέλους, μπλε-κόκκινους- πράσινους, άδειους. Χωρίς μια πρόταση μέσα. Γι αυτό και δεν πήγαμε στον Άδωνη τότε. Αφού δεν είχαμε τίποτα να προτείνουμε, να ζητήσουμε. Και για κάλυψη τι κάνατε? Δημοσιεύατε κείμενα με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, θα μας βρουν μπροστά τους κτλ …αερολογίες δηλαδή και το γαιτανάκι μετάθεσης των ευθυνών από σας στη κακιά ΔΕΗ, στο κράτος, στον Μητσοτάκη.

  • Άρτος και θεάματα κοινώς απροσανατολισμός της κοινής γνώμης .Το έμαθες το κόλπο δήμαρχε απο τον πρώτο διδάξαντα Κ.Μητσοτάκη.

  • Ο άνθρωπος πήρες ξανά την θεσούλα του, βολεύει αβέρτα δικούς του, συνήθως άσχετους, διέλυσε τις υπηρεσίες βάζοντας υπαλλήλους με εντελώς αξιοκρατικά κριτήρια και δεν βλέπει ότι δεν δουλεύει τίποτα. πχ Τεχνική υπηρεσία, γενικός γραμματέας, κλπ Δεν έχει πρόγραμμα , πρόθεση και ικανότητες δεν νοιάζεται για την πολη . Τι δεν καταλαβαίνετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.