Συνάντηση του. Γ. Κασαπίδη και μελών της παράταξής του με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας Θ. Θεοδουλίδη

25 Ιανουαρίου 2024
14:46

Τρόπους περαιτέρω ενδυνάμωσης και στήριξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενόψει και του Σχεδίου Νόμου που έρχεται σύντομα στη Βουλή για την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων, συζήτησαν ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Πορεία Δημιουργίας- Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες” Γιώργος Κασαπίδης με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Πρύτανη συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Σωτήριος Βόσδου, Στέργιος Κιάνας και Γρηγόριος Τσιούμαρης καθώς και ο Αντιπρύτανης κ. Γεώργιος Ιορδανίδης.

Την ανάγκη για επιπλέον θέσεις καθηγητών και εκπαιδευτικού προσωπικού έθεσε ως προτεραιότητα ο κ. Θεοδουλίδης ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση των κτιριολογικών υποδομών που έχουν σχεδιαστεί και ήδη βρίσκονται στο στάδιο των μελετών και της δημοπράτησης.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά του κ. Κασαπίδη, κατά την περίοδο της θητείας του το Πανεπιστήμιο στηρίχθηκε στο μέγιστο δυνατό βαθμό οικονομικά, διοικητικά και πολιτικά αναγνωρίζοντας τον σημαίνοντα ρόλο του, για την τοπική ανάπτυξη ιδιαίτερα κατά την περίοδο της Δίκαιης Μετάβασης, ενώ με την ίδια διάθεση και ενδιαφέρον συνεχίζουν να παρακολουθούν την πορεία υλοποίησης και ολοκλήρωσης των έργων και των μελετών που έχουν δρομολογηθεί.

Ο κ. Κασαπίδης με τους συμβούλους του εξέφρασαν την πρόθεσή τους προς τον κ. Πρύτανη να εισηγηθούν στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συζήτηση σε ειδική συνεδρίαση του θέματος της περαιτέρω στήριξης και ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή το υπό κατάθεση Σχέδιο Νόμου στη Βουλή για την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας τον σπουδαίο και κρίσιμο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει την περίοδο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης που ήδη διανύουμε.

                                                Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πορεία Δημιουργίας-

 Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες

         Γεώργιος Κασαπίδης

17 σχόλια

  • Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. 4,6 η 8 ωρες την εβδομαδα; Και συ λαε βασανισμενη 10ωρα στις σκαλωσιες και μακρυα απο το σπιτι σου.

    • Ο μόνος λόγος που θέλετε ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι για να αγοράζουν οι λεφτάδες πτυχία στο όνομα του γιού ή της κόρης που δεν κόβει το ρημάδι τους.
      Τα άλλα όλα είναι “η μπάλα στην κερκίδα”.

  • Φίλε Αμανατίδη είκοσι μέρες χωρίς χωρίς πολιτικό σχεδιασμό επί της ουσίας οι συνεργάτες κινούνται αποσπάσματα χωρίς σχέδιο που καταλαβαίνει ο καθένας ότι υπάρχει έλλειψη σχεδίου στρατηγικής.τα παιδαρελια που μαζεύονται στη ΖΕΠ και κάποιοι που το παίζουν διανοούμενοι μέχρι το Πάσχα θα φανεί το κενό.ο κασαπιδης έκανε ήδη τη σκιώδη κυβέρνηση Κ μέσα στη θλίψη που τον κυριαρχεί προσπαθεί να σε επισκιάσει.αυτη είναι η αλήθεια εκτός κι αν δε σας ενδιαφέρει η πενταετία.

    • O Κασαπίδης ειναι εκτος τοπου και χρόνου αυτο το ξέραμε. Ας τον βαλουνε στην θεσουλα που του υπσχεθηκανε και ας παει στην ευχη του θεου να μην μας ζαλίζει άλλο. 5 χρόνια δεν εκανε τιποτα και τωρα τον επιασε ο πονος

    • Αμανατίδη αν επαληθευτούν τα ονόματα που ακούμε για συνεργάτες σου κλάφτα Χαράλαμπε.

      2 μήνες δεν θα αντέξουν και δεν έχουν να σου προσφέρουν το παραμικρό.

      Θα τα βρεις όλα μπροστά σου.

      Απορώ ειλικρινά.

  • Βρε τι τραβανε οι υποψηφιοι του, αυτο το σκηνικό θα το βλέπετε μεχρι τον Απριλιο. Οταν θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι ευροβουλευτες τοτε θα παρει τον γνωστο αναμενόμενο δρομο…..

  • Ο Κασαπίδης πήρε τον δρόμο. Όμως και ο Αμανατίδης δεν πάει. Θα τον κάψουν οι δικοί του. Έχει κάτι ωραίους φωνακλάδες ψω·νάρες. Τους βρήκε στην μπλακ φραιντευ. Μπλακσερίστες.

    • Με τη διαφορά ότι ο Κασαπιδης έκανε έργο όσο κι αν ο εγωισμός σας δε αφήνει να το δείτε ενώ ο αμανατιδης μόνο λόγια, δελτία τύπου και αερα

  • Θοδωρε λάθος συνάντηση … Μήνυμα ελήφθη… Αρχικά μας έλεγες πόσο καλός είναι ο κύριος Κασαπιδης και ότι δεν βοήθησε το Πανεπιστήμιο επί θητείας του …τώρα βγαίνεις φωτογραφίες μαζί του …κρίμα

  • Θοδωρε λάθος συνάντηση … Μήνυμα ελήφθη… Αρχικά μας έλεγες πόσο κακός είναι ο κύριος Κασαπιδης και ότι δεν βοήθησε το Πανεπιστήμιο επί θητείας του …τώρα βγαίνεις φωτογραφίες μαζί του …κρίμα

  • ΡΕ ΚΙΑΝΑ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ!
    ΟΙ ΚΟΤΟΎΛΕΣ…ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ…

    • Nαι, καλά. Διότι ο Κιάνας, βλέπεις, είναι ένας ιδεαλιστής αγωνιστής που θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς.

      Δε μασάμε. Η θητεία του σε όποια θέση και να έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια (Αντιπεριφερειάρχης, πρόεδρος ΤΕΕ) είχε αποτελέσματα κρύα εώς ανύπαρκτα. Επιμένει στο παιχνίδι γιατί οραματίζεται ακόμη (όπως φημολογείται) μελλοντικές υποψηφιότητες βουλευτή.

  • Είναι κοινός τόπος ότι οι περισσότεροι πολιτικοί θα τα θαλάσσωναν στο τιμόνι ακόμα και μιας μιας μικρής επιχείρησης και γιαυτό έχουμε πολλά παραδείγματα .Τωρα αν κάποιοι επί κεφαλής διάφορων συνδιασμών που απέτυχαν παταγωδως στην διάρκεια εκλογής τους θεωρούνται «επιτυχημένοι» απο κάποιους που τους ακολουθούν ακόμη ,αυτό μάλλον οφείλεται στην ιδιότυπη πολιτική παραλλαγή του νόμου της άνωσης, που θέλει τα ελαφρότερα σώματα στην επιφάνεια, προτιμώντας τους φελλούς από τον χρυσό που είναι στον πάτο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι