Kozan.gr: Εκδήλωση με θέμα «Λογοτέχνες της Δυτικής Μακεδονίας», διοργάνωσε το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση», το απόγευμα  της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Ιανουαρίου 2024
19:33
Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση με θέμα «Λογοτέχνες της Δυτικής Μακεδονίας», διοργάνωσε το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση», το απόγευμα  της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Εισηγητές ήταν οι: Αντώνης Κάλφας (Ποιητής-Φιλόλογος), Βασίλης Καραγιάννης (Εκδότης Περιοδικού Παρέμβαση, Συγγραφέας), Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος (Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), Μιχάλης Πιτένης (Συγγραφέας) και Απόστολος Παπαδημητρίου (Ηλεκτρολόγος μηχανικός, Συγγραφέας, Ιστορικός ερευνητής).

 

Αποσπάσματα κειμένων τους διάβασαν δεκαέξι συγγραφείς (Γιώργος Δελιόπουλος, Μάνος Δραγώγιας, Θανάσης Καρανάνος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Σέβη Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Λάκκα, Παναγιώτης Μπετσάκος, Σίμπα Ναρντούτσι-Βαϊνά, Αντώνης Παπαβασιλείου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος, Δήμητρα Παπανικολάου, Δότα Σαρβάνη, Ολυμπία Τσικαρδάνη, Τάσος Φούντογλου).

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στη δράση «Ο Πολιτισμός της Δυτικής Μακεδονίας ως φορέας βιώσιμης ανάπτυξης» και πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, καθώς και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.