Γνωρίζετε ότι το kozan.grείναι από τα ελάχιστα site, του είδους του, στην Π.Ε. Κοζάνης, με παραγωγή πρωτογενούς υλικού – ειδήσεων, σταθερά, σε Κοζάνη & τα τελευταία 15 χρόνια και στην Πτολεμαΐδα, καλύπτοντας σε ποσοστό άνω του 80% όλα τα γεγονότα δράσεις που λαμβάνουν χώρα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Δ. Μακεδονίας;
Στην Μελίτη βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 25/1, ο πρώην Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης και συγκεκριμένα σε γεύμα με στελέχη του συνδυασμού του “Πορεία Δημιουργίας” .
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
Να και ένα ακόμη ωραίο τώρα που έγινε πρώην. Έμαθε που βρίσκονται περιοχές της Φλώρινας.
Μακάρι να μάθει και ο καινούργιος που βρίσκονται, γιατί αυτός, τουλάχιστον στην περιοχή μας, έχει έρθει αρκετές φορές!
Α καλά! Εσύ μάλλον σε άλλη περιοχή κατοικείς.
Ο Γιωργος κανει οτι δεν εκανε εικοσι χρονια. Αχ γιωργο τι νομιζεις οτι θα τσιμπισουμε;