Συνάντηση εργασίας για τη Γέφυρα Σερβίων

26 Ιανουαρίου 2024
14:43

Δεύτερη συνάντηση εργασίας για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης. Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και αφού είχε προηγηθεί αντίστοιχη σύσκεψη προ δεκαημέρου, ενημερώθηκαν από τους δύο υπεύθυνους καθηγητές κ. Κωνσταντίνο Κατάκαλο και κ. Παναγιώτη Πανέτσο για τις εργασίες που εκτελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των τακτικών μετρήσεων που πραγματοποιούνται στη Γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου, αξιολογήθηκε η κατάσταση και αποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες-συνεργασία με τους δύο καθηγητές-μηχανικούς.

12 σχόλια

    • Ρε αδερφέ, τη δουλειά τους κάνανε, Κασαπίδης κλπ. και μακάρι να την έχουν κάνει σωστά. και αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε, μακάρι να την κάνουνε σωστά. μην τους κάνουμε και ήρωες. γι αυτό εκλέχθηκαν για αυτό καλοπληρώνονται, ας κάνουν τα αυτονόητα. και μιλάμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα κρέμονται ζωές και δεν είναι για να μην ομονοούμε.

      • Έτσι όπως τα λες. Καλό πληρώνονται. Αν βάλεις πόσα έδωσαν με τον προηγούμενο για συμβούλους και παρασύμβουλους θα πεις δεν είναι καλά. Μέχρι και φύλαξη είχαν. Εκτός από φανάρια. Και όλα αυτά για την γέφυρα. 4χρονια φάγαμε το παραμυθάκι του Κάσαπίδη. Έλεος βαρεθήκαμε πια. Αλά και ο δεύτερος γεωπόνος δεν δεν… Εγώ άκουγα και περίμενα τον τεχνόκρατη αλλά όπως λένε κράτα μικρό καλάθι, θα δοκιμαστεί.

        • ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ .ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ .ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ .

  • Οπως παντα ο Αμανατιδης θελει πρωτα να ακούσει ολες τις πλευρές. Δυο εβδομαδες πριν ειχε τον τεχνικο συμβουλο. Μπραβο Γιώργο. Με γνωμονα το καλυτερο για τον πολιτη.

  • Μας δουλεύουν όλοι. Κανείς δεν νοιάζεται για τους πολίτες και για την τοπική κοινωνία. Τέσσερα χρόνια τα φάγαμε όλα στη μάπα, φανάρια, κλείσιμο γέφυρας, ιδιωτική security, και όταν έφτασε η δουλειά ο λιγνίτης του Προσηλιου να πουληθεί στους Σκοπιανούς (εμείς είμαστε σε φάση απολιγνιτοποιησης το πουλάμε σε αυτούς και μετά αγοράζουμε το ηλεκτρικό τους) τότε φύγανε όλα. Καθημερινά πλέον περνάνε τη γέφυρα αμέτρητα οχήματα ( το ένα πίσω από το άλλο) βαρέως φορτίου με πινακίδες απο τη γείτονα χώρα χωρίς να ελέγχονται για το υπέρβαρο του φορτίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.