kozan.gr: Koζάνη: Το παράπονο, στο kozan.gr, μιας μητέρας δύο παιδιών, για τους συμπολίτες μας που παρκάρουν, έστω και για λίγο, πάνω στα πεζοδρόμια (Φωτογραφία)

26 Ιανουαρίου 2024
16:22

Eίμαι μητέρα δύο παιδιών εκ των οποίων  το ένα είναι μηνών και το έχω στο καρότσι όταν μετακινούμαι. Αντικρίζοντας την εικόνα που βλέπετε στη φωτογραφία που σας έστειλα αναρωτήθηκα γιατί πρέπει να βάζω σε κίνδυνο το παιδί μου περπατώντας στο δρόμο για κάποιον ο οποίος δεν θέλει να περπατήσει πέντε μέτρα παραπάνω; Καθημερινά συμβαίνει αυτό και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ας πήγαινες από απέναντι, από απέναντι ήταν φορτηγό και ξεφόρτωνε παλέτες. Α ξέχασα και την άλλη δικαιολογία πως όλοι παρκάρουν έτσι σχεδόν σε όλη την πόλη αλλά μόνο για ένα λεπτό. Είναι λογική αυτή;

8 σχόλια

  • Κυρία μου αν τα χρήματα που δόθηκαν για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα -μελέτες μπλα μπλα τα γνώριζε ο κόσμος. Ο Μαλουτας δεν θα έπαιρνε 38 αλλά 8 %.

  • .Ελπιζουμε πως ο νεος περιφερειακος διοικητης θα δωσει εντολη τουλαχιστον τις πρωινες και μεσημεριανες ωρες να υπαρχει παρουσια τροχονομου στον κυκλο του Κωτσοβουλου στην κεντρικη πλατεια και στην πλατεια Συνταγματος.Για να πας απο την Πλατεια Συνταγματος μεχρι το ΙΕΚτο μεσημερι χρειζεσαι μιση ωρα.Στον Κροκο μεσω Ιωνιας οδου 40 λεπτα.Ελεος.Βγαλτε την τροχαια στους δρομους και γραψτε τους παραβατες.Αν δεν υπαρχει τιμωρια δε διορθωνεται ο Ελληνας,ιδιαιτερα ο κατοικος της εδω περιοχης, γιατι δε σε υπολογιζει.Εχει χρηματα και νομιζει πως ειναι θεος.Τι θεος ημιθεος και βαλε.

  • έχετε μείνει πίσω εκεί στην Κοζάνη. εμείς στην Πτολεμαΐδα τα πεζοδρόμια τα έχουμε μονό για τραπεζοκαθίσματα, προϊόντα καταστημάτων εμπορίου, μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. κάπου-κάπου βέβαια βλέπεις και κανένα πεζό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.