O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας εξηγεί γιατί δε θα συμμετέχει σε εκπαιδευτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης το Σάββατο 27 Ιανουαρίου

26 Ιανουαρίου 2024
22:02

 

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας εξηγεί γιατί δε θα συμμετέχει σε εκπαιδευτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

6 σχόλια

  • Και πολύ καλά κάνουν. Δεν κοιτάμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τα παιδιά. Δεν ασχολείται κανείς με τη μείωση των δαπανών, τις υποδομές, τις περικοπές στην παράλληλη στήριξη κλπ…. Για πανηγύρια και χαρές, πρώτοι είμαστε. Οι σύλλογοι γονέων πρέπει να ξαναδούν τον ρόλο τους, γιατί έχουν χάσει τον δρόμο τους. Και επειδή δεν βλέπω να θέλουν να τον ορίσουν από μόνοι τους, μάλλον πρέπει να το αναλάβει κάποιος άλλος, πιο σχετικός.

    • Το πιο ευστοχο σχόλιο!!!!!! Μπράβο στο 1 δημοτικό σχολείο, με βρίσκει σύμφωνη η απόφαση του !!!,
      Και θα εξηγήσω γιατί..
      Το θεωρώ όλο αυτό άσκοπο και για το να εχαμε να λέμε.
      Και πίστεψε με ξέρω τι λέω, γιατί έχω άτομο αμεα στην οικογένεια μου

  • Επίσκεψη σε Δημοτικό Σχολείο (3η τάξη) από πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της πολιτείας με στόχο την υποστήρηξη, εμμέσως πλην σαφώς , του ουδέτερου φύλου ! (κρατούσε αρκουδάκι, ούτε αρσενικό ,ούτε θηλυκό ήταν).

    Καμιά διαμαρτυρία από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.