kozan.gr: Κοζάνη: Μήνυση κατά 45χρονου για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατέθεσε 23χρονη

27 Ιανουαρίου 2024
09:05
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατέθεσε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης μια 23χρονη κατά 45χρονου. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε η 23χρονη, στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών φύλαξης των παιδιών του 45χρονου, εκείνος, κάποια στιγμή, προέβη σε πράξη/εις που αντιστοιχούν στο αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας . Η 23χρονη τρομοκρατημένη αποχώρησε από την οικία του 45χρονου και προέβη στη σχετική καταγγελία ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση. Ο 45χρονος αναζητείται στο πλαίσιο  του αυτοφώρου.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι