Πρόσκληση στην 30ή “Agrotica” από την επιχείρηση ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ, με έδρα την Κοζάνη – Θα μας βρείτε στον υπαίθριο χώρο, στο περίπτερο  C08, stand 03

29 Ιανουαρίου 2024
17:08
Κανένα σχόλιο

 

 

Η ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ, συμμετέχει στην 30ή Διεθνή Έκθεση Γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων “Agrotica”.

Θα μας βρείτε στον υπαίθριο χώρο, στο περίπτερο  C08, stand 03.

Δείτε από κοντά, εξειδικευμένα γεωργικά μηχανήματα που αφορούν την κατεργασία εδάφους δενδρωδών καλλιεργειών, καθώς και τη συγκομιδή, αποφλοίωση και ξήρανση ξηρών καρπών.

Θα ήταν χαρά μας να σας ενημερώσουμε από κοντά για την τεχνική στήριξη που προσφέρουμε σε δενδροκαλλιεργητές με ολοκληρωμένα προγράμματα θρέψης, φυτοπροστασίας και προγραμματισμένες επισκέψεις στον χώρο των καλλιεργειών σας. Επιπλέον, ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα γεωργικών εφοδίων, λιπασμάτων και γεωργικών φαρμάκων.

Ημερομηνία διεξαγωγής έκθεσης: 01/02/2024-04/02/2024

Ωράριο έκθεσης:

Πέμπτη -Παρασκευή-Κυριακή: 10:00-19:00

Σάββατο: 10:00-20:00

 

Βρείτε την πρόσκληση παρακάτω κάνοντας δωρεάν εγγραφή – ΚΛΙΚ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι