Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για τη διάνοιξη δημοτικών οδών σε πόλη και χωριά

29 Ιανουαρίου 2024
20:40

Έργα για τη διάνοιξη-βελτίωση είκοσι ενός (21) δημοτικών οδών που χωροθετούνται εντός των Δημοτικών Ενοτήτων Κοζάνης, Δημητρίου Υψηλάντη, Ελλησπόντου και Ελιμείας του Δήμου Κοζάνης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, δρομολογεί η σημερινή υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας Στέφανου Γάκη.

Οι τεχνικές εργασίες, προϋπολογισμού μελέτης 550.000 με χρηματοδότηση από ΤΑΠ και ΣΑΤΑ, αφορούν διανοίξεις οδών μέσα στην πόλη της Κοζάνης (Κοσμά Αιτωλού, οδός Σταδίου, οδός Κωνσταντίνου Γκάγκαλη, οδός Β.Ματιάκη, οδός Πάρου, οδός Στερίκα Κούλη, Σάντα Ρόζα με Ανθίμου Γαζή, Καλυβα, Τιτέλη με Μοναστηρίου) καθώς και στις κοινότητες Άνω Κώμης, Αγίου Χαραλάμπους, Μαυροδενδρίου, Κοίλων, Πρωτοχωρίου, Λευκόβρυσης, Ανατολής και Αμυγδαλιάς.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου (κατασκευή) ορίζεται σε δέκα  (10) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

4 σχόλια

    • Όταν έχτιζες το σπίτι σου εκεί, δεν κοίταξες τα σχέδια της περιοχής; Είδες να προβλέπεται δρόμος εκεί; Τώρα τι ζητάς κάθε βδομάδα. Αντί να ζητάς να διαμορφωθεί ο χώρος σαν πάρκο και χώρος αναψυχής και περιπάτου, εσύ κοιτάς να υποβαθμίσεις κι άλλο την ευρύτερη περιοχή για να πηγαίνεις δυο λεπτά νωρίτερα στο σπίτι σου.

  • Αγαπητέ ο δρόμος του ΟΣΕ σε καμία μελέτη δεν προβλέπεται να ανοίξει. Αν ψήφισες τον νυν Δήμαρχο για αυτό το θέμα μάλλον έλαβες αόριστες υποσχέσεις.

    Μην γράφεις το ίδιο πράγμα κάθε εβδομάδα.

  • Η σύμβαση υπογράφτηκε το 2024
    Το ερώτημα είναι Ποιος το δρομολόγησε
    Το γραφείο τύπου του Δήμου τίποτα δεν αναφέρει
    Γιατί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι