Είμαστε άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο όπως και κάθε θετική πτυχή γύρο από αυτό το άθλημα.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διδάξουμε τα νέα παιδιά να παρακολουθήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο με τέτοιο τρόπο που ο υπόλοιπος κόσμος να τα δει με μια διαφορετική προοπτική και οι ίδιοι να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ηγέτες και ιδιοκτήτες της δικής τους ζωής σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο..

Πιστεύουμε στον επαγγελματισμό και στην οργάνωση

Είπαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σεμνά και ταπεινά σαν ομάδα, για να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και να βοηθήσουμε το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και και κατέ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο». Πιστεύουμε βαθιά πως σε οποιαδήποτε δουλειά σε οποιοδήποτε προϊόν κι αν έχεις, οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά.

Όλοι όσοι θα είναι σε αυτή τη προσπάθεια , έχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά. Δεν την κάνουν ούτε τα χρήματα, ούτε οι εγκαταστάσεις, ούτε τα ταλέντα από μόνα τους.

Τα πάντα θα λειτουργούν με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση της μεγάλης ομάδας μας τον ΕΟΡΔΑΙΚΟ

Εμείς είμαστε απλώς μια ομάδα ανθρώπων,η οποία έχει αναλάβει την λειτουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας στα πλαίσια στήριξης του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι διοίκηση. Η δημιουργία κάποιου ποδοσφαιριστή που κρίνεται ικανός για το επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας θα είναι στη διάθεση της ομάδας του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ εάν το θέλει, και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη του γονέα.

-Είμαστε αυτοί που με τις γνώσεις μας την εμπειρία μας τους ειδικούς συμβούλους που συνεργαζόμαστε στο ποδόσφαιρο παρέχουμε γνώσεις, δυνατότητες, και την καθοδήγηση για την παρετέρω ανάπτυξη του αθλητή μας.

Θέλουμε να είμαστε λύτες σε πρόβλημα και μπορούμε να βοηθήσουμε τους αθλητές μας και όχι μόνο να βρουν λύσεις αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

Τι θέλω πραγματικά και γιατί;

Πώς μπορώ να επιτύχω τους στόχους μου;

Πώς μπορώ να οικοδομήσω ένα σχέδιο και να οργανώσω το χρόνο μου;

Πώς μπορώ να αναπτύξω περισσότερο από άλλους;

Τι μου δίνει το κίνητρο και μου φέρνει την επιτυχία;

Πώς μπορώ να έχω γρήγορα αποτελέσματα;

Μας ενδιαφέρει ι η παραγωγή καλών ποδοσφαιριστών αλλά και σωστών ανθρώπων με προσωπικότητα.

Δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο.

Κανείς δεν θυμάται αν κέρδισε το παιδικό μας κάποιο άλλο παιδικό άλλης ακαδημίας .

Αυτό όμως που θα θυμούνται όλοι, είναι αν τυχόν καταφέρουμε να βγάλουμε παίκτες όπως τον Κανδηλιώτη τον Αθανασιάδη Τακίδη Τσεμπερλίδη,Θωμαίδη ,Τζάτζο και τόσα άλλα παιδιά, που βγήκαν μέσα από τα σπλάχνα του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ.

Ο σεβασμός, η πειθαρχία η ομαδική δουλειά, η αξιολόγηση θα είναι συνεχείς. Σεβασμός και προς τα παιδιά και προς τους γονείς, αλλά με διακριτά όρια. Και πάνω απ΄όλα ομαδική δουλειά. Δεν υπάρχει “εγώ”, υπάρχει “εμείς”.

Αν εμείς μπορέσουμε να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε παίκτες σαν όλους αυτούς , αυτό είναι που θα μείνει στην ιστορία. Και για αυτό θα πρέπει να υποστηριχτεί και από τους φιλάθλους

Αυτές είναι οι δύο μεγάλες αρχές που θέλουμε να χτίσουμε στη νέα Ακαδημία μια Ακαδημία σε ευρωπαϊκά Πρότυπα

Koυλίδης Ιωάννης