kozan.gr: O Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης εξηγεί την αύξηση 6% (0,80 λεπτά, ανά νοικοκυριό το μήνα, όπως ανέφερε) στα δημοτικά τέλη: “Έχει να κάνει σε συνάρτηση με τη ΔΙΑΔΥΜΑ, λόγω των αυξήσεων στα καύσιμα, το τέλος ταφής κτλ.. Οι αυξήσεις που έπρεπε να έρθουν τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς ήρθαν στη δική μας πλάτη – Αναγκάζονται όλοι οι Δήμοι να κάνουν αυξήσεις” – “Κατά ένα μέρος η δήλωση Κοκκαλιάρη είναι ακριβής κατά άλλο δεν είναι”, λέει ο Λ. Μαλούτας σε σχέση με την αύξηση των δημοτικών τελών κατά 6% – Πως σχολιάζει ο Γ. Κοκκαλιάρης και το αποτέλεσμα για την προεδρία της ΔΙΑΔΥΜΑ και την επικράτηση του Παναγιώτη Πλακεντά με ψήφους 4-3 (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2024
22:52

O Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης εξηγεί την αύξηση 6% (0,80 λεπτά, ανά νοικοκυριό το μήνα όπως ανέφερε) στα δημοτικά τέλη: “Έχει να κάνει σε συνάρτηση με τη ΔΙΑΔΥΜΑ, λόγω των αυξήσεων στα καύσιμα, το τέλος ταφής κτλ.. Οι αυξήσεις που έπρεπε να έρθουν τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς ήρθαν στη δική μας πλάτη. Αναγκάζονται όλοι οι Δήμοι να κάνουν αυξήσεις”. “Κατά ένα μέρος η δήλωση Κοκκαλιάρη είναι ακριβής κατά άλλο δεν είναι”, λέει ο Λάζαρος Μαλούτας σε σχέση με την αύξηση των δημοτικών τελών. Πως σχολιάζει ο Γ. Κοκκαλιάρης  το αποτέλεσμα για την προεδρία της ΔΙΑΔΥΜΑ και την επικράτηση του Παναγιώτη Πλακεντά με ψήφους 4-3.

Κοκκαλιάρης για αύξηση δημοτικών τελών

 

“Κατά ένα μέρος η δήλωση Κοκκαλιάρη είναι ακριβής κατά άλλο δεν είναι”, λέει ο Λ. Μαλούτας για την αύξηση 6% στα δημοτικά τέλη

Koκκαλιάρης για αποτέλεσμα στη ΔΙΑΔΥΜΑ και τη μη εκλογή του ως Πρόεδρος

14 σχόλια

  • καθε περυσι και καλυτερα αυτο εχω να πω.τι νομιζε ο κοσμος οταν ψηφιζε τη νδ η νεους δημαρχους;
    επομενη αυξηση στην τηλεθερμανση…. θα το δειτε….

  • Και γιατι μονο 6; Καντο 10 για να ειμαστε large. Η διδυμα εχει καυσιμα γιατι τα φορτηγα πανε και μαζευουν αδειους καδους ανακυκλωσης με 2-3 μπουκαλια μονο. Κοιταξε κανενας να δει ποσα δρομολογια κανουν και τι μαζευουν ;

  • Όταν άφηνες 11.000.000 χρέη στη ΔΕΗ δεν μας εξηγησες Μαλούτα τίποτε. Τώρα για ποιο πράγμα ειρωνεύεσαι; και λίγη ντροπή δε βλάπτει.

  • όταν ευαγγελίζεσαι το διαφορετικό και απλά εφαρμόζεις την πεπατημένη, άσχετα εάν πρόκειται για λίγα λεπτά του ευρώ, τότε είσαι κατ’ ουσίαν μια από τα ίδια…

  • Αυξήσεις κάνεις , για νοικοκύρεμα , σπατάλες, γλέντια, και ένα σωρό ανούσιες εκδηλώσεις θα κάνεις κάτι?
    Δρόμοι ρημαγμένοι, βομβαρδισμένοι και μάλιστα κεντρικότατοι με γούρνες. καθιζήσεις, μπαλώματα επικίνδυνοι.
    Αναρωτιέμαι αν ζείτε και κινήστε στην πόλη.
    Φωτισμός σε κεντρικές οδούς, π.χ Καραμανλή με διπλά φωτιστικά δεν λειτουργούν. Συγκρότησε ένα συνεργείο καταγραφής τέτοιων προβλημάτων, βάλλε προτεραιότητες, ξεκινήστε επιτέλους, δείξτε ενδιαφέρον , να δει και ο πολίτης κάποιες κινήσεις , βάλε μια σειρά στο Δημαρχείο, στο προσωπικό, στα καθήκοντα τους, ενημερώστε τους Δημότες που δεν βλέπουν πρόοδο ,κόψτε σπατάλες και μετά ζήτα αυξήσεις.

  • Κύριε δήμαρχε καινοτομία δεν είναι η αύξηση δημοτικών τελών κατά 6%! Καινοτομία είναι δημιουργία χώρων στάθμευσης,η μείωση του κόστους στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης! Η δημιουργία δομών για τους κοινωνικά ευάλωτους, η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας! Θα έπρεπε ως επιχειρηματίας να γνωρίζεις ότι το πρόβλημα της στάθμευσης, συνεπάγεται και μείωση καταναλωτικής δραστηριότητας, μείωση επισκεψιμότητας στα καταστήματα!
    Οι «κοπές τη πιτα» και η υπογραφές διάνοιξης και κατασκευής δρόμων δεν είναι έργα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι