ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Πρόσκληση σε συγγραφείς, φωτογράφους και εικαστικούς για συμμετοχή σε έκδοση βιβλίου με θέμα τον «Έρωτα»

30 Ιανουαρίου 2024
11:00
Κανένα σχόλιο

 

     Οι Εκδόσεις Παρέμβαση πρόκειται να πραγματοποιήσουν συλλογική έκδοση βιβλίου με θέμα τον Έρωτα.

     Στο πλαίσιο αυτό καλούμε συγγραφείς, φωτογράφους και εικαστικούς, να αποστείλουν κείμενα, ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές φωτογραφίες και εικαστικά έργα που θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο.

     Τα κείμενα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα. Μπορούν να είναι αφηγήσεις, ποιήματα, διηγήματα, δοκίμια κ.α. Κάθε ποίημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 500 λέξεις και κάθε πεζό τις 1000 λέξεις. Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχει επισύναψη του κειμένου σε μορφή word.doc ή docx, αλλά όχι σε pdf.  Τα γράμματα θα πρέπει να είναι πεζά, με τονισμό. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ασπρόμαυρες, σε ψηφιακά αρχεία jpeg με ανάλυση 300 dpi. Τα εικαστικά έργα μπορούν να είναι ασπρόμαυρα ή έγχρωμα.

     Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2024, σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση: [email protected]

    Είναι απαραίτητο να αναφέρεται στο σώμα του e-mail ο τίτλος του κειμένου/φωτογραφίας, καθώς και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Ο τίτλος/θέμα του E-mail θα πρέπει να είναι: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ με κεφαλαία γράμματα.

     Η έκδοση στην οποία θα συμπεριληφθούν τα κείμενα και οι φωτογραφίες, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 από τις Εκδόσεις Παρέμβαση.

     Η συμμετοχή στην έκδοση σημαίνει ότι ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα παραχωρεί στους διοργανωτές το δικαίωμα να διαχειριστούν, να εκδώσουν, να διακινήσουν και να διαθέσουν τα κείμενα και τις συμμετοχές που θα  αποσταλούν, χωρίς να τηρεί οποιαδήποτε απαίτηση. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και μπορούν στη συνέχεια να διαχειριστούν τα έργα τους όπως εκείνοι επιθυμούν. Καθένας από τους συμμετέχοντες δηλώνει, αυτοδίκαια με την αποστολή του έργου του, ότι αυτό αποτελεί δική του πνευματική εργασία και ιδιοκτησία, ότι η μελλοντική του έκδοση δεν προσβάλλει δικαιώματα τρίτου και δεν αντίκειται στον νόμο.

Πληροφορίες:

24610-29475

6934812044

info@paremvasibooks.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.